We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.

About TiBO

English

KANALE SHQIP, SPORT, FILMA, ARGËTIM PËR FËMIJË (mobile/tablet). www.tibo.tv

TIBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TIBO box apo TIBO Smart TV.
TIBO Mobile është për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit, në të gjitha territoret me internet Wi-Fi apo 3G/4G.

ÇFARË SHIKON ME TIBO MOBILE?

Merreni TV shqip me vete, kudo dhe kurdo! Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programeve televizive dhe impenjimeve të tjera sepse me TIBO Mobile mund t’i shikosh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë, autobus, restorant, plazh, etj.
Në çdo çast dhe me një klikim ju shikoni “LIVE” kanalin tuaj të preferuar. Çfarë përmban paketa e abonimit:
• 25 Kanale origjinale TIBO dedikuar filmave, serialeve, dokumentarëve dhe programeve për fëmijë.
• Transmetim ekskluziv OTT i Serisë A Italiane në partneritet me platformën sportive Oversport, së bashku me kampionatet dhe eventet më të ndjekura.
• 100 kanale shqiptare dhe të huaja Live TV me një përmbajtje të panumërt filmash, serialesh, dokumentarësh, emisionesh, programesh për fëmijë dhe kampionatesh e eventesh sportive.
• Video On Demand në TIBO FLIX me mbi 3000 filma për të gjithë familjen, shfaqje të ndryshme, koncerte, etj... Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të përzgjidhni nëntitujt në shqip ose në anglisht për filmat on demand.
• Shërbimin Catch-up, i cili mundëson shikimin e programeve pas përfundimit të tyre falë regjistrimit automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekura.

Vëmendje:

• TIBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti me shpejtësi mbi 1mbps 3G, 4G apo Wi-Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar të dhëna nga paketa e operatorit telefonik përkatës.
• Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje “small screen” në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare.

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

PËR ÇDO PAQARTËSI OSE PROBLEM KUJDESI I KLIENTIT TIBO ËSHTË NË DISPOZICION PËR T’JU NDIHMUAR 24/7
FB / Twitter / Instagram / Skype: TIBOiptv
Mob: (355) 676006767 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: info@TIBO.tv

EUROPË, AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444
AMERIKË, KANADA: Tel: (844) 842-6872 | Mob: (917) 775-5003 / (917) 775-5012

What's New in the Latest Version 1.9.173

Last updated on Dec 29, 2022

Bug fixing. Enhanced user experience.
New features.
Translation Loading...

Additional App Information

Latest Version

Request TiBO Update 1.9.173

Updated on

Dec 20, 2022

Uploaded by

Bo Htut Zin

Requires Android

Android 5.0+

Available on

Get TiBO on Google Play

Show More
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Languages