We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.

Informazioni su TiBO

Italiano

KANALE SHQIP, SPORT, FILMA, ARGËTIM PËR FËMIJË (cellulare/tablet). www.tibo.tv

TIBO mobile TV ofrohet Falas per të gjithë abonentët në TIBO box apo TIBO Smart TV.
TIBO Mobile është për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit, né të gjitha territoret me internet Wi-Fi apo 3G/4G.

FARË SHIKON ME TIBO MOBILE?

Merreni TV shqip me vete, kudo dhe kurdo! Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programeve televizive dhe impenjimeve të tjera sepse me TIBO Mobile mund t'i shikosh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, autobus, në, errugë
Në çdo çast dhe me një klikim ju shikoni “LIVE” kanalin tuaj të preferuar. Çfarë përmban paketa e abonimit:
• 25 Kanale origjinale TIBO dedikuar filmave, serialeve, dokumentarëve dhe programeve për fëmijë.
• Transmetim ekskluziv OTT i Serisë A Italiane në partneritet me platformën sport Oversport, së bashku me kampionatet dhe eventet me të ndjekura.
• 100 kanale shqiptare dhe të huaja Live TV me një përmbajtje të panumërt filmash, serialesh, dokumentarësh, emisionesh, programesh për fëmijë dhe kampionatesh e eventish sportive.
• Video On Demand në TIBO FLIX me mbi 3000 filma për të gjithë familjen, shfaqje të ndryshme, koncerte, ecc. su richiesta.
• Shërbimin Catch-up, i cili mundëson shikimin e programeve pas përfundimit të tire falë regjistrimit automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekura.

Vemendje:

• TIBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti me shpejtësi mbi 1mbps 3G, 4G apo Wi-Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar të dhëna nga paketa e operatorit telefonik përkatës.
• Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje “piccolo schermo” në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare.

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

PËR ÇDO PAQARTËSI OSE PROBLEM KUJDESI I KLIENTIT TIBO ËSHTË NË DISPOZICION PËR T'JU NDIHMUAR 24/7
FB / Twitter / Instagram / Skype: TIBOiptv
Cellulare: (355) 676006767 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | E-mail: info@TIBO.tv

EUROPË, AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444
AMERIKË, KANADA: Tel: (844) 842-6872 | Banda: (917) 775-5003 / (917) 775-5012

Novità nell'ultima versione 1.9.173

Last updated on Dec 29, 2022

Bug fixing. Enhanced user experience.
New features.
Traduzione in caricamento...

Informazioni APP aggiuntive

Ultima versione

Richiedi aggiornamento TiBO 1.9.173

Ultimo aggiornamento

Dec 20, 2022

Caricata da

Bo Htut Zin

È necessario Android

Android 5.0+

Available on

Ottieni TiBO su Google Play

Mostra Altro
Commento Loading...
Diventa il primo a commentare.
Lingua