We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.

About TIBO TV

English

Sport ekskluziv, filma, kanale shqip dhe prodhime origjinale © 2018 TiBO shpk

Ky aplikacion "TiBO TV" është i vlefshëm vetëm për Televizorët Smart me sistem operativ Android mbi 5.0 (Sony, Philips, Huyndai, etj) dhe BOX me sistem operativ Android mbi 5.0.

Shiko mbi 300 kanale të zgjedhura nga Platformat: Oversport, TIBO, RTSH, Tring, Sport Live, Catch up, EPG dhe mijëra filma në Video on Demand.

PROVO 1 ditë FALAS TiBO Smart TV + TiBO Mobile TV
Shkarkoni aplikacionin “TiBO Smart TV” nga Google Play dhe:

Hapi 1 – Regjistrohu FALAS
Plotësoni të dhënat tuaja në menynë “Regjistrohu” (Sign up)
Kujdes: Plotësoni saktë të gjitha fushat e regjistrimit pasi vetëm nëpërmjet email-it tuaj do të njoftoheni për “User” dhe “Password” që shërbejnë për të hapur shërbimet TiBO.

Hapi 2 – Kontrollo email-in dhe Konfirmo regjistrimin
Për të konfirmuar llogarinë tuaj, ju duhet të klikoni në linkun që do t’ju vijë me email në adresën që regjistruat në TiBO IPTV.

Hapi 3 – Merr Abonimin FALAS
Sapo të konfirmoni email-in e regjistrimit do të aktivizohet dhe abonimi juaj FALAS.
KUJDES: Ju mund të përfitoni vetëm 1 herë abonimin falas, më tej duhet të kryeni abonimin në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibo.tv.

Hapi 4 – Hyr dhe shijo
Për të hapur shërbimet TiBO, në menynë “Hyr” (Log in) identifikohuni me të dhënat që regjistruat “Përdorues” dhe “Fjalëkalim” (apo Username, Password) dhe SHIKIM TË
KËNDSHËM.

Këto të dhëna janë të vlefshme njëkohësisht edhe për të provuar 1 ditë FALAS dhe aplikacionin tonë TiBO MOBILE TV për mobile apo tablet.

VINI RE: Nëse nuk mbani mend “Fjalëkalim-in” që keni regjistruar ju mund ta ndryshoni atë në çdo moment tek “Hyr/ Harrova Fjalëkalimin” (apo Log in / Forgot Password)

Pas mbarimit të abonimit FALAS, zgjidhni cilindo prej abonimeve TiBO SMART TV në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibo.tv/bli.

Nëse nuk keni asnjë nga pajisjet android të përmendura më sipër, zgjidhja është lidhja me boxin tonë TiBO QuadCore i cili e ka aplikacionin të instaluar.
Sërish ka një mundësi ta provoni pa marrë përsipër koston. Nëse blini një nga abonimet me box, nëpërmjet ofertës “I KËNAQUR ose I RIMBURSUAR”, ju keni 10 ditë kohë për të provuar shërbimet e TiBO IPTV dhe nëse nuk ju pëlqen, e ktheni mbrapsht pakon dhe ne ju kthejmë pagesën e plotë.
Të gjitha ofertat tona me abonime për TV në Box apo Smart TV përfshijnë dhe abonimin për Mobile TV FALAS.


ABONOHU
Abonohu në çdo kohë, kudo që të jesh.
Online: Europë: www.tibo.tv, Amerikë: www.tibousa.com
TiBO Shop 1: Brenda në terminalin e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 69 600 18 18. Email: tia@tibo.tv.
TiBO Shop 2: Blv. Gjergj Fishta, Pll. G & P, "Kati i dytë", 1001,Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 67 600 67 67. Email: store@tibo.tv.
Distributorë TiBO në Botë:
www.tibo.tv/dyqanet


Kujdesi i Klientit TiBO është dispozicion online 24 orë Non stop.
EUROPË, AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444 | Mob: (355) 676006767 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: info@tibo.tv, Chat online: www.tibo.tv
AMERIKË, KANADA: Tel: (844) 842-6872 | Mob: (917) 775-5003 / (917) 775-5012 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: info@tibo.tv, Chat online: www.tibousa.com


Shiko direkt në televizorin tënd Smart Android mbi 5.0 me internet.
Menyja "Live TV" përfshin të gjitha kanalet e Platformës Digitalb, Supersport dhe RTSH, të gjitha kanalet Shqiptare të rajonit si dhe kanale ndërkombëtare.

Menyja "Video On Demand" përfshin mbi 1.500 filma të zhanreve të ndryshme, me titra shqip dhe anglisht si dhe filma për fëmijë në gjuhën shqipe.

Menyja "personale" të mundëson kontrollin mbi të dhënat e tua dhe informim mbi abonimin.

What's New in the Latest Version 6.9.102

Last updated on Dec 29, 2022

Bug Fixing
Translation Loading...

Additional App Information

Latest Version

Request TIBO TV Update 6.9.102

Updated on

Dec 27, 2022

Uploaded by

Kay Kay

Requires Android

Android 5.0+

Available on

Get TIBO TV on Google Play

Show More
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Languages
Languages