We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.

About Lajmi Fundit

English

Lajmet e fundit nga mediat shqiptare në aparatin tuaj celular

Aplikacioni "Lajmi Fundit" Ju mundëson që të lexoni jo vetem artikujt më të fundit nga Shqipëria, por dhe një përmbledhje të të gjithë mediave online.

Aplikacioni është i thjeshtë, shumë i shpejtë dhe kompakt, mundëson shfaqjen e lajmeve të fundit, duke iu referuar faqeve kryesore informative.

Ofrohet mundësia e kërkimit të shpejtë për çdo artikull, ruajtja e postimeve të preferuara si dhe ndarja në bazë të kategorive.

Mund të shfletoni lehtësisht artikujt e ndryshëm sipas kategorive përkatëse, duke rrëshqitur gishtin në ekran.

Në menunë e kontrollit mund të zgjidhni të lexoni lajmet nga mediat e preferuara, artikujt më të klikuar, artikujt e ruajtur, informacion rreth programit etj.

Gjithashtu, Ju keni mundësine të zgjidhni të merrni ose jo njoftime automatike me lajmet kryesore të orëve të fundit.

Zgjedhja juaj për lajmin e fundit!

What's New in the Latest Version 2.3.7

Last updated on Feb 9, 2022

Më shumë burime informacioni dhe mundësia për të zgjedhur portalet të cilët preferoni të lexoni.
Përditësimi me libraritë e fundit për një performancë më të mirë!
Translation Loading...

Additional App Information

Latest Version

Request Lajmi Fundit Update 2.3.7

Updated on

Feb 7, 2022

Uploaded by

Salman Ansari

Requires Android

Android 4.4+

Available on

Get Lajmi Fundit on Google Play

Show More
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Languages
Languages