We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Krydsord.dk Den lette icon

Krydsord.dk Den lette

3.0.51 for Android

The description of Krydsord.dk Den lette

Krydsord.dk’s nyeste app på markedet fokuserer på lette kryds & tværs opgaver. ‘Den Lette’ er til dig, som ønsker at få et dagligt fix af krydsordsopgaver, som kan løses på ganske kort tid.

Som det er tilfældet med alle de andre apps fra Krydsord.dk, er ‘Den Lette’ 100% gratis at benytte. Betragt det som endnu en gave fra os til jer. Og som med de øvrige apps, finder du ligeledes altid mindst 30 opgaver i app’en. Og der lægges en ny opgave online hver dag.

Opgaverne er udover at være populære hos voksne, velegnede til børn og unge der ønsker at styrke deres sproglige færdigheder.

Afhængigt af dit niveau, så kan opgaverne normalt klares på helt ned til et par minutter - netop derfor har efterspørgslen på disse nemme krydsord været høj. De passer helt perfekt ind i en travl hverdag, hvor vi af og til har brug for et øjebliks fravær fra vores daglige gøremål.

Krydsord.dk ønsker dig rigtig god fornøjelse med ‘Den Lette’ - husk også at holde øje med vores øvrige apps: Krydsord.dk XL (designet til tablets) samt vores ‘Den Lille Daglige’ som er mest velegnet til smartphones - nøjagtig som det er tilfældet med ‘Den Lette’.

Hvis du oplever problemer eller har spørgsmål til nogle af kryds og tværs opgaverne hører vi meget gerne fra dig på gert@krydsord.dk.
Show More

Krydsord.dk Den lette Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
Similar to Krydsord.dk Den lette
More From Digital Crosswords
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Games In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App