We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.

About Autoshkolla

English

Autoshkolla për përgaditje në pjesën teorike për marrjen e Leje drejtimit.

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figura si dhe shenjat dhe rregullat e komunikacionit në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejtë të përgaditeni për pjesën Teorike për marrjen e leje drejtimit.


Në Autoshkolla mund të mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale. Në literaturë janë të përfshira Përcaktime rrugësh dhe trafiku, Sinjalet e komunikacionit (Sinjalizimi vertikale dhe Sinjalizimi horizontale), Sinjalizime të policit dhe rregulla për komunikacion, Normat e sjelljes dhe rregulla për komunikacion dhe Sinjale të vendosura në kroskotin e mjetit etj.

Përmes Ilustrimeve me video do te keni të lehtë të mësoni mënyrën se si të veprojmë në shumë raste të komunikacionit

Disa prej veçorive të Autoshkollës janë:
• Teste me pyetje dhe figura
• Pyetje në të gjitha kategoritë
• Kuizi Luaj & Mëso
• Përcaktime rrugësh dhe trafiku
• Sinjalizime vertikale
• Sinjalizime horizontale
• Sinjalizime të policit dhe rregulla për komunikacion
• Normat e sjelljes dhe rregulla për komunikacion
• Sinjale të vendosura në kroskotin e mjetit

What's New in the Latest Version 3.1

Last updated on Apr 23, 2021

Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.
Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në hello@tenton.co
Translation Loading...

Additional App Information

Latest Version

Request Autoshkolla Update 3.1

Updated on

Apr 22, 2021

Uploaded by

พงศธร ชัยผลดีเลิศ

Requires Android

Android 6.0+

Available on

Get Autoshkolla on Google Play

Show More
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Languages