Van Schaik & Noordam icon

Van Schaik & Noordam APK

The description of Van Schaik & Noordam

Van Schaik & Noordam Accountancy & Belastingen: Geld is de benzine in de motor van jouw onderneming. Zonder geld gebeurt er niks. En als het over centjes gaat, kun je (zeker in deze tijd) niet wakker genoeg zijn. Waarom dan niet kiezen voor de kwaliteit van een Audi voor de prijs van een Golf? Wij zijn ervaren accountants en belastingadviseurs die van aanpakken weten. Hoe? Zoals jij het wil. Altijd vakkundig en vertrouwd en tegen scherpe tarieven. Op basis van fixed price, of gewoon per uur, het kan allemaal. Samen ontdekken we wat voor jou het beste werkt. Die flexibiliteit is voor ons heel vanzelfsprekend. Ons kantoor kent geen drempels, dus kom gerust langs. Een kop koffie kan je veel tijd en geld besparen.

Ook al heeft u ons niet dagelijks nodig, toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn. De BTW-alert stelt u in indien u van ons kantoor een reminder wenst te ontvangen om tijdig uw maand-, kwartaal- of jaaraangifte te doen. Om van ons kantoor relevant nieuws te kunnen ontvangen op maat en/of gebruik te maken van de BTW-alert dient u bij het downloaden van deze App pushberichten te accepteren.

Tevens komt u via deze App terecht op ons online klantportaal. Hier kunt u door ons klaargezette stukken en aangiften accorderen en raadplegen.

New in this version:
Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Brochures en folders
Klantenportaal
Managementinformatie
Stel een vraag
Snel een offerte

Show More
Van Schaik & Noordam APK Version History
Request Van Schaik & Noordam UpdateRequest Update
Van Schaik & Noordam 2.5 for Android 4.0+ APK Download

Version: 2.5 (42) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2016-05-31

Signature: ee9d63674c0a830f9aa1381673f1839f8c5b9e7a Van Schaik & Noordam 2.5(42) apk safe verified

APK File SHA1: a467cad0d9066a5df4ba7a742f2a63a87d3f9fc6

What's new: Van Schaik & Noordam Accountancy & Belastingen

Download APK(10.9 MB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App