Joors icon

Joors APK

12 votes, 4.0/5

The description of Joors

Joors erbjuder världens första reklamfinansierade mobila bredband. Det betyder fritt internet till alla, överallt och på dina villkor.

Joors internet kostar alltid 0 kr i månaden. Ingen bindningstid, inga dolda kostnader eller jobbiga fakturor. Du får tillgång till ett av Sveriges bästa mobila bredbandsnät med täckning i hela landet, vilket garanterar hög kvalité på ditt surfande. Internetkapaciteten är 2 GB/månad med en surfhastighet på upp till 10Mbit/s. Vill du ha mer kapacitet kan du köpa till Joors Premium som ger dig extra 5 GB/30 dagar. Det gör du enkelt via Joors applikationen eller på http://www.joors.com. Där kan du även köpa till USB-modem, surfplattor och ta del av unika erbjudanden.

Reklamfinansierat
Joors bygger på riktad reklam, det gör att du slipper betala för ditt surfande. Reklamen går igång när du börjar surfa och ibland som en pop-up. Du kan fritt välja om du vill ta del av erbjudandena eller klicka bort dem och fortsätta surfa. Vi gör allt vad vi kan för att reklamen ska vara så relevant och intressant som möjligt för våra användare.

Känner du någon som skulle vara perfekt för Joors? Genom ditt konto får du inbjudningar som du kan skicka till vänner och familj. Allting sköts enkelt och smidigt via Joorsappen.


Kompabilitet
Joors app fungerar på surfplattor med Android 3.x eller högre. Du behöver en surfplatta med SIM-kortplats och ett Joors-SIM. Appen har inte stöd för USB-modem.


Mer information och support
Om du har frågor eller vill veta mer om oss, besök oss på http://facebook.com/joors.se eller på http://www.joors.com.

Joors to Keep!

Joors for Android official Trailer

Show More
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App