We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
IFK DEMO icon

IFK DEMO

1.1-ifkdemo for Android

The description of IFK DEMO

Tjänsten Min Föreningsapp tillåter administratörer att kommunicera till behöriga genom att skapa utskick (Inlägg, Aktiviteter, Omröstningar och Notifikationer).

Appens funktion är att medlemmarna ska bli varse viktig information på direkten. Skillnaden mot en vanlig webbsida är att i telefoner så får man också notiser (aviseringarna som man kan öppna). Man vet inte alltid vad som händer på föreningens webbsida... När föreningens administratörer skapar ett utskick så körs, i samma sekund, en funktion som skickar ut notiser till appen, vilket gör att ni medlemmar inte missar något!

Det här är en demo av android-appen där man får en bild av hur en egen app skulle kunna se ut. Informationen visas på en snyggt sätt för föreningens medlemmar som besitter en android-telefon. Förutom att kunna se utskick så har medlemmarna åtkomst till en kalender med kommande evenemang, föreningens kontakter samt de funktioner som föreningen bistått.
Show More

IFK DEMO Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to IFK DEMO
More From Cehlin Solutions AB
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App