eTopup icon

eTopup APK

7 votes, 3.9/5
  • Author:

    eTop-up Kft

  • Latest Version:

    1.5

  • Publish Date:

    2016-05-05

The description of eTopup

Az eTopup mobil alkalmazás segítségével bankkártyájának egyszeri regisztrációja után a bankkártyája terhére mobiltelefon egyenleg-feltöltést, számlabefizetést és hamarosan parkolását fizetheti egyetlen gombnyomással telefonjáról. Bankkártyáját biztonságosan, az OTP Bank Nyrt rendszerében tartjuk nyilván amelyhez így sem a kereskedők sem a munkatársaink nem férnek hozzá.

Mire van szüksége a használathoz?

Mindössze regisztrálnia kell a rendszerünkben. A regisztráció során átirányítjuk a kártyaelfogadónk (OTP Bank) oldalára ahol a feltöltésre, vásárlásra használni kívánt bankkártyájának adatait biztonságosan eltárolhatja. A rendszer bármilyen magyar bank által kibocsájtott bankkártyát támogat. Sikeres regisztráció után egy gombnyomással tud majd vásárolni, mobiltelefon egyenleg-feltöltést végezni akár a weboldalunkon akár a mobil alkalmazásunkon keresztül.

Kártyaadatok biztonsága

Sem az alkalmazás, sem az eTopup rendszere a kártyaadatokat nem tárolja. Ennek biztonságáról az elfogadónk, az OTP Bank gondoskodik.

Egyéb díj is fizetendő a szolgáltatás igénybevétele során?

A bank vagy az egyenlegfeltöltési rendszer nem számol fel külön díjat. Ön csak az általános, máshol is fizetendő összeget fizeteti az egyenlegfeltöltésért. Ezzel együtt és minden létező elektronikus bónusz is a rendelkezésére áll.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App