БЕСИЛКА - BESILKA icon

БЕСИЛКА - BESILKA APK

  • Author:

    BalkanApps

  • Latest Version:

    1.2

  • Publish Date:

    2016-06-11

The description of БЕСИЛКА - BESILKA

🔥 БЕСИЛКА - BESILKA е базирана на популарната игра на хартија „Бесилка“.

🔥 Играта содржи над 1200 рачно избрани поими.
🔥 Играчот ги погодува буквите со цел да го открие скриениот збор.
🔥 Играчот треба да биде внимателен затоа што има неколку обиди пред да биде обесен карактерот.


🔥 Карактеристики:

✔️ Над 1200 рачно избрани поими
✔️ 3 карактери кои можат да бидат обесени
✔️ Над 15 категории
✔️ Наменета за деца и возрасни

🔥 Забавувајте се со над 15 категории:

💉 Наука
👠 Брендови
🚘 Автомобили
🍔 Храна
🎺 Инструменти
⛵️ Предмети
🐙 Животни
🍉 Овошјa
🍆 Зеленчуци
👮 Професии
🚴 Спортови
🌎 Држави
🌃 Градови
💣 Цртани филмови

🔥 BESILKA - BESILKA e bazirana na popularnata igra na hartija "Besilka".
Igrata sodrzi nad 1200 racno izbrani poimi.
Igracot gi pogoduva bukvite so cel da go otkrie skrieniot zbor.
Igracot treba da bide vnimatelen zatoa sto ima nekolku obidi pred da bide obesen karakterot.

🔥 Karakteristiki:

✔️ Nad 1200 racno izbrani poimi
✔️ 3 karakteri koi mozat da bidat obeseni
✔️ Nad 15 kategorii
✔️ Nameneta za deca i vozrasni

🔥 Zabavuvajte se so nad 15 kategorii:

💉 Nauka
👠 Brendovi
🚘 Avtomobili
🍔 Hrana
🎺 Instrumenti
⛵️ Predmeti
🐙 Zivotni
🍉 Ovosja
🍆 Zelencuci
👮 Profesii
🚴 Sportovi
🌎 Drzavi
🌃 Gradovi
💣 Crtani filmovi
Show More
БЕСИЛКА - BESILKA APK Version History
Request БЕСИЛКА - BESILKA UpdateRequest Update
БЕСИЛКА - BESILKA 1.2 for Android 4.1+ APK Download

Version: 1.2 (2) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-07-05

Signature: 4fa0be4a5ea45ddc460f8943f86b8dcd56e39ba8 БЕСИЛКА - BESILKA 1.2(2) apk safe verified

APK File SHA1: 4aa4aa56bf093516e6f13beedccc5e74bcf0af97

Download APK(4.1 MB)

Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App