АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA icon

АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA APK

  • Author:

    BalkanApps

  • Latest Version:

    1.4

  • Publish Date:

    2016-06-11

The description of АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA

Асоцијација е друштвена игра од забавен и едукативен карактер за која се потребни два или повеќе играчи.

Правила:

✔️ Играчот кој го погодува поимот треба да го држи телефонот пред челото така што екранот да биде свртен спрема пријателите.
✔️ Пријателите му помагаат на играчот да го погоди зададениот поим така што се обидуваат да му го објаснат поимот глумејќи, пеејќи или опишувајќи.
✔️ Целта на играта е играчот да погоди што е можно повеќе поими во рок од 60, 90, 120 или 180 секунди.

🔥 Доколку играчот го погоди зададениот поим, преминува на следниот поим на некој од следниве начини:
1. Го навалува екранот надоле и веднаш потоа го враќа во првобитната положба, или
2. Ја допира десната половина од екранот

🔥 Во случај играчот да не може да се сети на зададениот поим, може да го прескокне поимот на некој од следниве начини:
1. Го навалува екранот нагоре и веднаш потоа го враќа во првобитната положба, или
2. Ја допира левата половина од екранот

Категории на поимите:

✔️ Сите категории (по случаен избор)
✔️ Предмети
✔️ Животни
✔️ Активности
✔️ Брендови
✔️ Инструменти
✔️ Професии
✔️ Наука
✔️ Држави
✔️ Спорт
✔️ Храна
✔️ Филмови
✔️ Пејачи
✔️ Градови
✔️ Автомобили
✔️ Главни градови
✔️ Бајки
✔️ Серии
✔️ Странски брендови
✔️ Видео игри
✔️ Странски спортисти
✔️ Странски актери
✔️ Странски филмови
Show More

What's new

2016-06-12
Додадени се две категории: „Сите категории“ и „Брендови“.
Advertisement
АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA APK Version History
Request АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA UpdateRequest Update
АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA 1.4 for Android 3.0+ APK Download

Version: 1.4 (4) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-06-12

Signature: c09efa702aff92f77e752f6fefe1beb30fd0c125 АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA 1.4(4) apk safe verified

APK File SHA1: 1f4a5236978ecb77aa4a8e9c471c16b8aed105de

What's new: Додадени се две категории: „Сите катег More...

Download APK(6.6 MB)

АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA 1.3 for Android 3.0+ APK Download

Version: 1.3 (3) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-06-09

Signature: c09efa702aff92f77e752f6fefe1beb30fd0c125 АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA 1.3(3) apk safe verified

APK File SHA1: 2213dfed97ae996b57380f28ac05756c5528b6d7

What's new: Додадени се две категории: „Сите катег More...

Download APK(6.6 MB)

АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA 1.2 for Android 3.0+ APK Download

Version: 1.2 (2) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-06-05

Signature: c09efa702aff92f77e752f6fefe1beb30fd0c125 АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA 1.2(2) apk safe verified

APK File SHA1: 967956d3bde75e94927fd9ee992509c7541c5c1d

What's new: Додадени се две категории: „Сите катег More...

Download APK(6.6 MB)

АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA 1.1 for Android 3.0+ APK Download

Version: 1.1 (1) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-05-11

Signature: c09efa702aff92f77e752f6fefe1beb30fd0c125 АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA 1.1(1) apk safe verified

APK File SHA1: 56578ffb12693cd7a87880a077123b0a037c2324

Download APK(6.6 MB)

Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App