Weedviewer icon

Weedviewer APK

  • Author:

    S.C. Bos

  • Latest Version:

    1.0.2

  • Publish Date:

    2015-05-28

The description of Weedviewer

De Weedviewer bepaalt het kwaliteitsniveau op basis van de nieuwste CROW schaalbak voor onkruid op verharding. In de nieuwste CROW kwaliteitscatalogus is de nieuwste schaalbalk opgenomen voor het bepalen van het kwaliteitsniveau voor onkruid op verharding.

Deze schaalbalk kijkt niet meer naar bedekking van de voegen en aantal pollen maar naar hoogte en bedekking van de gehele oppervlakte. De grootste voordelen zijn dat de schaalbalk voor alle typen verhardingen te gebruiken is en dat de meting snel gaat.

De Weedviewer berekent het aantal groene pixels van 10 foto’s. Samen met het aantal planten hoger dan 20 cm berekent de weedviewer het kwaliteitsniveau. Deze methode is gevalideerd door Wageningen UR.

De app zelf kunt u gratis downloaden en installeren, maar voor de eerste licentiecode betaald u eenmalig € 295,=, excl. BTW. Als u meer licenties wenst, bedragen de meerkosten € 75,=, excl. BTW per licentie, tot een maximum van vijf. Wilt u meer dan vijf licenties, dan maken we graag een aanbieding op maat voor u! Meer informatie over het meetprotocol en het bestellen van de inlogcode Weedviewer vindt u op www.weedviewer.nl.

Weedviewer for Android official Trailer

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App