Vis os din rute! icon

Vis os din rute! APK

The description of Vis os din rute!

I uge 5 2014 laver Hjørring Kommune og Nordjyllands Trafikselskab en GPS-undersøgelse af unges transportmønstre. Læs nedenfor hvorfor vi laver undersøgelsen og hvordan det foregår.

Hvorfor skal du deltage?
Træt af ikke at kunne komme hjem fra biografen? Hjælp Hjørring Kommune og Nordjyllands Trafikselskab med at udvikle nye ideer til, hvordan vi kan gøre Hjørrings kultur- og fritidstilbud lettere tilgængelige for alle kommunens unge. Med GPS tracking app’en ”Vis os din rute!” kan du let fortælle os, hvordan du kommer omkring i din hverdag og vi kommer på sporet af hvad transportbehovene er.

Alle der aktivt deltager i undersøgelsen, er også med i lodtrækningen om to iPad mini. For at være med i lodtrækningen skal du minimum logge 12 ture i løbet af uge 5.

Betingelser for at deltage
• Du skal være bosat i Hjørring Kommune
• Du skal være mellem 15 og 20 år
• Du skal have en iPhone eller en Android smartphone
• For at være med i lodtrækningen om to iPad mini skal du minimum logge 12 ture i løbet af uge 5, 2014.

Hvad skal jeg gøre?
Du logger dine daglige ture i løbet af uge 5-både hverdage og weekend med GPS tracking app’en ”Vis os din rute!”. En tur er, når du bevæger dig fra A til B. Når du logger en tur, vil vi gerne vide, hvor du er på vej hen og hvilket transportmiddel du bruger. En forløb kunne se sådan ud:

Tur 1: Du kører med bus fra dit hjem til dit uddannelsessted
Tur 2: Du kører med bus tilbage til dit hjem
Tur 3: Du kører i bil med en forælder til en fritidsaktivitet
Tur 4: Du får et lift hjem igen med en kammerat, der har bil.

Hvordan logger jeg mine ture?
Du henter GPS tracking app’en ”Vis os din rute!” i AppStore eller GooglePlay. Når du har accepteret deltagelsesbetingelserne, beder app’en dig registrere dine kontaktinformationer, køn, alder, uddannelsessted og om du er ude - eller hjemmeboende. Du bliver også spurgt, om vi må kontakte dig, når undersøgelsen er slut. Dine data er altid anonyme og dine kontaktinformationer er ikke offentligt tilgængelige.

Hver gang du starter en tur, så trykker du ’START’ på app’en. Herefter bliver du spurgt om, hvor du er på vej hen og hvilket transportmiddel du bruger. Når turen er slut, trykker du ’SLUT’ og du får en kvittering for at vi har registreret din tur. Vi sender dig en SMS hver morgen i uge 5 med en reminder om at logge dine ture. Og husk at det ALTID er frivilligt om du vil logge dine ture! GPS’en sluger en del strøm, så oplad gerne din telefon ofte.

Hvad gør vi med dine data?
Dine data bliver gemt forsvarligt på en server, således at uvedkommende ikke får adgang til data jævnfør Datatilsynets regler. Når undersøgelsen er slut, analyserer vi alle de GPS data vi har modtaget. GPS data bliver bagefter vist på et kort, så vi kan se hvordan deltagerne bevægede sig i den tid undersøgelsen stod på. De GPS spor der vises på kortet er anonyme. Bor du i et tyndt befolket område skal du dog være opmærksom på, at man vil kunne se hvor du bor, hvis du har startet eller stoppet en tur på din hjemadresse.

Hvad sker der efter undersøgelsen?
Efter undersøgelsen arrangerer vi en workshop, hvor vi gerne vil tale med deltagerne om undersøgelsens resultater, Jeres transportbehov og Jeres fritidsliv. Workshoppen afholdes i slutningen af februar på en hverdagseftermiddag og varer et par timer. Den viden vi får fra GPS undersøgelsen og workshoppen, skal vi efterfølgende bruge, når vi skal udvikle ideer til nye transportløsninger.

Mere information?
Hvis du vil vide mere om projektet eller har brug for hjælp med app’en, så kontakt projektleder Anne-Marie Sanvig Knudsen, Hjørring Kommune på telefon 4122 3238 eller e-mail annemarie.sanvig.knudsen@hjoerring.dk

Du kan også læse mere om projektet her: http://www.landdistriktet.hjoerring.dk/Landdistriktet/Unges-mobilitet-i-landdistriktet.aspx

Projektet er støttet med midler fra Transportstyrelsen og Økonomi- og Indenrigsministeriet.

Show More
Advertisement
Vis os din rute! APK Version History
Request Vis os din rute! UpdateRequest Update
Vis os din rute! 1.0 for Android 2.2+ APK Download

Version: 1.0 (2) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2016-08-16

Signature: 65d3d03497acbd861bee32e6117d37b7bbef9d9c Vis os din rute! 1.0(2) apk safe verified

APK File SHA1: dcdc303e729be8e4f0d58509e1c1208d709724d6

Download APK(336.5 KB)

Similar Or Related
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App