We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Takuutarkastus icon

Takuutarkastus

0.1.26 for Android

The description of Takuutarkastus App

Takuutarkastus – sovellus auttaa uuden asunto-osakeyhtiön muutto- ja vuositarkastusten toteuttamisessa.

Uuden asunnon virheistä ja puutteista tulee reklamoida myyjää joko muuttotarkastuksen yhteydessä tai viimeistään yhden vuoden asumisen jälkeen vuositarkastuksessa. Sen jälkeen ilmoitetuista virheistä ja puutteista myyjä ei pääsääntöisesti enää vastaa, ellei kyseessä ole ns. piilovirhe. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että asunto-osakkeen omistaja tietää mitä pitää tarkastaa ja miten, jotta virheiden korjaaminen ja sen kustannukset eivät jää omistajan itsensä vastuulle.

Suomen mediassa on ollut viime vuosina esillä lukuisia tästä aiheutuneita riitatilanteita. Ongelmana on, että asunto-osakkeen ostajalle tarjotaan asunnon kynnyksellä A4-lomake, johon hänen tulee osata kirjata havaitsemansa virheet ja puutteet. Ellei siinä tilanteessa ole asiantuntijaa apuna, jää virheitä varmasti havaitsematta.

Myös asiantuntija ja rakennusalan ammattilainen voi käyttää sovellusta niin asuntojen kuin myös muiden kiinteistön osien tarkastamiseen. Kaikki havainnot tallennetaan keskitetysti ja ne siirtyvät asianmukaisille tahoille.
Show More

Takuutarkastus Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional App Information

Similar to Takuutarkastus
More Apps from Eventizer Oy
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App