We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
QuangNinh Halan icon

QuangNinh Halan

1.0 for Android

The description of QuangNinh Halan

Quang Ninh is een kustprovincie in het noordoosten van Vietnam. Quang Ninh is als een klein Vietnam, omdat er zee, eiland, vlakte, binnenland, heuvels en bergen zijn. Quang Ninh bevindt zich in de economische ontwikkelingsplanning in de noordelijke economische sleutelzone en in de noordelijke kuststreek. Dit is de provincie van de belangrijkste mijnbouw in Vietnam en Ha Long Bay is een erfgoed, natuurlijke wonderen van de wereld.
Quang Ninh ligt in het noordoosten van Vietnam, met een krokodil in de richting noordoosten - zuidwest. In het oosten, het hoofd van de Golf van Tonkin in het oosten, terug naar de bergen in het westen met de boodschap. Geografische coördinaten zijn 106o26 'tot 108o31' oosterlengte en 20o40 'tot 21o40' Noorderbreedte. De breedte is van oost naar west, de grootste is 102 km. Tot 195 km van noord naar zuid [3]. Het noordoostelijke deel van de provincie wordt begrensd door China, in het zuiden door de Tonkin Golf, in het zuidwesten door de provincie Hai Duong en in het noordwesten door de provincies Lang Son, Bac Giang en Hai Duong.
Show More

QuangNinh Halan Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to QuangNinh Halan
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App