NimiTV icon

NimiTV APK

10.0 | 1 Reviews | 0 Posts
  • Author:

    NimiTV

  • Latest Version:

    2.138.26

  • Publish Date:

    2018-06-06

The description of NimiTV

NimiTV permban mbi 1000+ Kanale, 100+ Kanale Shqip, 100+ Kanale Turke, 100+ Kanale Gjermane dhe Austriake,
100+ nga Ballkani si dhe kanale në gjuhen italianne, spanjolle, greke etj. NimiTV ju ofron programe të shumta, të pavarura nga kompanitë tradicionalte të kabllos apo satelit. Qëllimi i jonë është që audienca e NimiTV të ketë një eksperiencë superiore sepse përfshihen programe dhe mundësi për të gjithë familjën.
Show More

What's new

2018-06-07
- Added LiveRewind for STB devices with Android>5.0
Advertisement
NimiTV APK Version History
Request NimiTV UpdateRequest Update
NimiTV 2.138.26 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.138.26 (138) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2018-06-07

Signature: f75ac1b4a17d14efa3a520871726978b09e0d581 NimiTV 2.138.26(138) apk safe verified

APK File SHA1: 80c9e69f526164cab45e2eb43181f01da24dcee4

What's new: - Added LiveRewind for STB devices with Android>5.0

Download APK(17.1 MB)

NimiTV 2.133.5 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.133.5 (133) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2018-04-28

Signature: f75ac1b4a17d14efa3a520871726978b09e0d581 NimiTV 2.133.5(133) apk safe verified

APK File SHA1: 678d5361b3885c19ecf23a8c851c02f27bad9536

What's new: - Fixed some bugs for Android <5.0

Download APK(16.9 MB)

NimiTV 2.130.2 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.130.2 (130) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2018-03-22

Signature: f75ac1b4a17d14efa3a520871726978b09e0d581 NimiTV 2.130.2(130) apk safe verified

APK File SHA1: 278955b1e3d977c605900f3522e0dd9bbf138cd9

What's new: UDP streaming support Some bug fixes

Download APK(16.8 MB)

NimiTV 2.127.52 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.127.52 (127) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2018-01-04

Signature: f75ac1b4a17d14efa3a520871726978b09e0d581 NimiTV 2.127.52(127) apk safe verified

APK File SHA1: a4360625d85f1cb1aa18fb769b8788bc6c02f354

What's new: - Fixed some bugs for STB & Mobile version

Download APK(16.3 MB)

NimiTV 2.126.49 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.126.49 (126) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2017-12-14

Signature: f75ac1b4a17d14efa3a520871726978b09e0d581 NimiTV 2.126.49(126) apk safe verified

APK File SHA1: 1de4eba375ad25ae7d2cca558cfbe8634e894a37

What's new: - Fixed some bugs for STB version

Download APK(16.3 MB)

NimiTV 2.125.30 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.125.30 (125) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2017-11-24

Signature: f75ac1b4a17d14efa3a520871726978b09e0d581 NimiTV 2.125.30(125) apk safe verified

APK File SHA1: 12ba24c1ec61afb07cd6c751eb3ff43f9d38216e

What's new: - Complete UI overhaul and changes for Android TV devices that are hig More...

Download APK(16.3 MB)

NimiTV 2.124.29 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.124.29 (124) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2017-11-23

Signature: f75ac1b4a17d14efa3a520871726978b09e0d581 NimiTV 2.124.29(124) apk safe verified

APK File SHA1: d75ce0cbe856a989f29b92fcca6fc4558597a136

What's new: - Complete UI overhaul and changes for Android TV devices that are hig More...

Download APK(16.3 MB)

NimiTV 2.123.21 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.123.21 (123) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2017-10-12

Signature: f75ac1b4a17d14efa3a520871726978b09e0d581 NimiTV 2.123.21(123) apk safe verified

APK File SHA1: 93e2de876f171ed6f437f6395801b27fd1df2421

What's new: - Fixed some bugs

Download APK(16.2 MB)

NimiTV 2.122.14 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.122.14 (122) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2017-10-10

Signature: f75ac1b4a17d14efa3a520871726978b09e0d581 NimiTV 2.122.14(122) apk safe verified

APK File SHA1: 777959641fe18985673004b0589dba7972abe7d2

What's new: Added a new user interface for mobile devices

Download APK(16.2 MB)

NimiTV 2.121.9 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.121.9 (121) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2017-10-06

Signature: f75ac1b4a17d14efa3a520871726978b09e0d581 NimiTV 2.121.9(121) apk safe verified

APK File SHA1: e374e13aeadfce2aad9e10d0c2ef3245948bb8bf

What's new: Added a new user interface for mobile devices

Download APK(16.2 MB)

Show More
Comment Loading...
Ooops! No such content!
NimiTV Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App