MINE.info-HR icon

MINE.info-HR

0.9.7-b for Android

The description of MINE.info-HR

*prikaz lokacije na karti i položaja najbližih minsko sumnjivih područja
*zvučne i vizualne obavjesti ako se približite minsko sumnjivom području
*SOS poziv koji šalje vašu točnu lokaciju nadležnoj službi
*edukacija - popis najčešćih opasnih predmeta na koje možete naići u prirodi
*prijava nepoznatog predmeta

Aplikacija služi za upozorenje da se približavate minsko sumnjivom području na teritoriju Republike Hrvatske. Aplikacija je napravljena u namjeri da ne zalutate u minsko sumnjivo područje, ne može služiti kao vodič, već samo upozorava na približavanje opasnom području. Koristi se na vlastitu odgovornost.

Ukoliko se nađete unutar minsko sumnjivog područja aplikacijom možete uputiti poziv nadležnoj službi, aplikacija će poslati vašu lokaciju nadležnoj službi kako bi vas mogli što prije locirati.

Ako naiđete na nepoznati predmet za koji sumnjate da je eksplozivan možete ga putem aplikacije prijaviti nadležnoj službi. Aplikacija omogućava da snimite fotografiju, napišete opis predmeta i lokacije, te aplikacija određuje lokaciju koja se zajedno sa ostalim podacima šalje nadležnoj službi.

U svrhu educiranja javnosti o opasnostima na koje mogu naići na područjima koja su bila obuhvaćena ratnim zbivanjima aplikacija sadrži kratki popis najčešćih predmeta na koje možete naići. Za svaki predmet postoji fotografija, naziv te kratki opis predmeta i lokacije na kojima bi se mogli sresti s istim.
Show More
Advertisement
Similar to MINE.info-HR
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App