Legjislacioni Shqiptar icon

Legjislacioni Shqiptar APK

  • Author:

    Mandi Blaceri

  • Latest Version:

    5.2

  • Publish Date:

    2017-11-18

The description of Legjislacioni Shqiptar

Permbajtja:
-Kushtetuta
-Kodi Rrugor
-Kodi Civil
-Kodi i Procedures Civile
-Kodi Penal
-Kodi i Procedures Penale
-Kodi Penal Ushtarak
-Kodi i Familjes
-Kodi i Punes
-Kodi i Procedurave Administrative
-Ligje ne lidhje me kodin e familjes
-Permbledhje legjislacioni mbi shoqerite tregetare dhe investimet e huaja

HiTechAL
Show More

What's new

2017-12-25
New Release
Advertisement
Legjislacioni Shqiptar APK Version History
Request Legjislacioni Shqiptar UpdateRequest Update
Legjislacioni Shqiptar 5.2 for Android 4.1+ APK Download

Version: 5.2 (14) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2017-12-25

Signature: 4f536ed113dbbced9ff3594d05a8ea1acf6d7407 Legjislacioni Shqiptar 5.2(14) apk safe verified

APK File SHA1: 37a9319d3d09ea75f4486cbe7048c756cecd5e63

What's new: New Release

Download APK(4.5 MB)

Legjislacioni Shqiptar 4.2.2 for Android 4.1+ APK Download

Version: 4.2.2 (11) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2017-03-20

Signature: 4f536ed113dbbced9ff3594d05a8ea1acf6d7407 Legjislacioni Shqiptar 4.2.2(11) apk safe verified

APK File SHA1: 4b1166375d6d96a282fde621d9aadfca578be917

What's new: • Seksioni VKM dhe Perditesime • Njoftime ne kohe reale per cdo azho More...

Download APK(4.3 MB)

Legjislacioni Shqiptar 4.1.1 for Android 4.0+ APK Download

Version: 4.1.1 (10) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2017-02-28

Signature: 4f536ed113dbbced9ff3594d05a8ea1acf6d7407 Legjislacioni Shqiptar 4.1.1(10) apk safe verified

APK File SHA1: 590e3dd54b21147e8ca4aff83682f2f149a5a5fb

What's new: - Shtuar Kodi Doganor - Shtuar Kerkesa dhe ShpalljeOptimizime teknike

Download APK(4.2 MB)

Legjislacioni Shqiptar 3.2 for Android 4.0+ APK Download

Version: 3.2 (8) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2016-05-18

Signature: 4f536ed113dbbced9ff3594d05a8ea1acf6d7407 Legjislacioni Shqiptar 3.2(8) apk safe verified

APK File SHA1: 2cd9841df6db54f85782ee939c753ecb1dc09a38

What's new: - Shtuar Kodi Doganor - Shtuar Kerkesa dhe ShpalljeOptimizime teknike

Download APK(5.8 MB)

Legjislacioni Shqiptar 3.1 for Android 4.0+ APK Download

Version: 3.1 (7) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2016-04-20

Signature: 4f536ed113dbbced9ff3594d05a8ea1acf6d7407 Legjislacioni Shqiptar 3.1(7) apk safe verified

APK File SHA1: 92442ba108be264a6ca2ec828620c1f1c61eb462

Download APK(5.8 MB)

Legjislacioni Shqiptar 3.1 for Android 4.0+ APK Download

Version: 3.1 (5) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2016-04-16

Signature: 4f536ed113dbbced9ff3594d05a8ea1acf6d7407 Legjislacioni Shqiptar 3.1(5) apk safe verified

APK File SHA1: c368c0f8923489790fd92833da66e0a0466461f4

Download APK(5.6 MB)

Legjislacioni Shqiptar 3.1 for Android 4.0+ APK Download

Version: 3.1 (4) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2016-03-15

Signature: 4f536ed113dbbced9ff3594d05a8ea1acf6d7407 Legjislacioni Shqiptar 3.1(4) apk safe verified

APK File SHA1: b657e3a0ddf956dea7f1cb20757a09bd761dc6cb

Download APK(6.4 MB)

Legjislacioni Shqiptar 3.1 for Android 4.0+ APK Download

Version: 3.1 (3) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2016-03-10

Signature: 4f536ed113dbbced9ff3594d05a8ea1acf6d7407 Legjislacioni Shqiptar 3.1(3) apk safe verified

APK File SHA1: 76ed420112a344a136b9e3703547937c1142ad24

Download APK(6.1 MB)

Show More
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App