We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Client Fiber TAXI Buzau icon

Client Fiber TAXI Buzau

2.21 for Android

The description of Client Fiber TAXI Buzau

Compania de dispecerizare taximetrie FIBER TAXI din Buzau a fost infiintata in acest an, iar in prezent este in curs de creare a propriei baze de clienti, atat persoane fizice cat si juridice.

Desi este o campanie foarte tanara, datorita personalului experimentat cooptat , FIBER TAXI isi propune ridicarea calitatii serviciilor de taximetrie la standardele Milenului III si crearea unei noi perspective a clientilor asupra modului cum aceste servcii de taximetrie ar trebui desfasurate. In FIBER TAXI cele mai noi tehnologii sunt la ele acasa , contribuind astfel la eficientizarea serviciilor de dispecerat.

Unul din concepetele fundamentale ale FIBER TAXI - "Around the Clock, Around the Customer" va asigura de faptul ca serviciile noastre va vor acoperi 24/7 nevoile Dvs. de transport, acoperind in totalitate Municipiul Buzau si zonele limitrofe acestuia. Comenzile se pot face NON-STOP, iar centrala noastra nu suna niciodata ocupat.

Un alt concept fundamental al FIBER TAXI - "Client Intimacy", necesita anticiparea cerintelor clientilor nostri, fapt pentru care compania noastra este in proces de crestere a portofoliului de servicii oferite.

Soferii nostri, atent selectionati lucreaza dupa norme stricte de calitate a serviciilor si de comportament, fiecare sofer fiind atestat, corect si manierat in conformitate cu un cod de conduita foarte strict.

Conceptul de "Continous Customer Feedback" implemetat de FIBER TAXI, va asigura ca feedback-urile de orice natura (reclamatii, multumiri, sugestii, recomadari) sunt valoroase pt. activitatea noastra si ca ele reprezinta unul din motoarele principale ce asigura imbunatatirea serviciilor si implicit dezvoltarea companiei.

Deviza noastra: MAI IUTE CA LUMINA
Show More

Client Fiber TAXI Buzau Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
Similar to Client Fiber TAXI Buzau
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App