Client Fiber TAXI Buzau icon

Client Fiber TAXI Buzau APK

The description of Client Fiber TAXI Buzau

Compania de dispecerizare taximetrie FIBER TAXI din Buzau a fost infiintata in acest an, iar in prezent este in curs de creare a propriei baze de clienti, atat persoane fizice cat si juridice.

Desi este o campanie foarte tanara, datorita personalului experimentat cooptat , FIBER TAXI isi propune ridicarea calitatii serviciilor de taximetrie la standardele Milenului III si crearea unei noi perspective a clientilor asupra modului cum aceste servcii de taximetrie ar trebui desfasurate. In FIBER TAXI cele mai noi tehnologii sunt la ele acasa , contribuind astfel la eficientizarea serviciilor de dispecerat.

Unul din concepetele fundamentale ale FIBER TAXI - "Around the Clock, Around the Customer" va asigura de faptul ca serviciile noastre va vor acoperi 24/7 nevoile Dvs. de transport, acoperind in totalitate Municipiul Buzau si zonele limitrofe acestuia. Comenzile se pot face NON-STOP, iar centrala noastra nu suna niciodata ocupat.

Un alt concept fundamental al FIBER TAXI - "Client Intimacy", necesita anticiparea cerintelor clientilor nostri, fapt pentru care compania noastra este in proces de crestere a portofoliului de servicii oferite.

Soferii nostri, atent selectionati lucreaza dupa norme stricte de calitate a serviciilor si de comportament, fiecare sofer fiind atestat, corect si manierat in conformitate cu un cod de conduita foarte strict.

Conceptul de "Continous Customer Feedback" implemetat de FIBER TAXI, va asigura ca feedback-urile de orice natura (reclamatii, multumiri, sugestii, recomadari) sunt valoroase pt. activitatea noastra si ca ele reprezinta unul din motoarele principale ce asigura imbunatatirea serviciilor si implicit dezvoltarea companiei.

Deviza noastra: MAI IUTE CA LUMINA
Show More
Advertisement
Client Fiber TAXI Buzau APK Version History
Request Client Fiber TAXI Buzau UpdateRequest Update
Client Fiber TAXI Buzau 1.0 for Android 3.0+ APK Download

Version: 1.0 (1) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-11-14

Signature: d54c700f489f1bd0135936fcb75edfb5903a3704 Client Fiber TAXI Buzau 1.0(1) apk safe verified

APK File SHA1: 8fd9911db65fd84c8500cb4bea0a80c8e375132f

Download APK(2.3 MB)

Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App