Castelijns & Swaans icon

Castelijns & Swaans APK

The description of Castelijns & Swaans

Castelijns & Swaans accountants-adviseurs; al 30 jaar betrokken proactieve no-nonsense adviseurs in Eersel, regio Eindhoven.

Verwacht dus geen uitgebreide jaarverslagen als dat voor u niet nodig is. Wat u wel mag verwachten is een advies dat past bij de aard van uw bedrijf en bij u als persoon. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende financiële en fiscale advisering, het verzorgen en controleren van uw jaarrekeningen, financiële administratie, salarisadministratie, online boekhouding, startersadvies, belastingaangiften en belastingadvies, bedrijfsadvies, bedrijfsovername, bedrijfswaarderingen, liquiditeitsprognose, kredietaanvragen etcetera.

Ook al heeft u ons niet dagelijks nodig, de onderwerpen waarover wij u adviseren zijn belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn. De BTW alert stelt u in indien u van ons kantoor een reminder wenst te ontvangen om tijdig uw maand-, kwartaal- of jaaraangifte omzetbelasting te doen. Om van ons kantoor relevant nieuws te kunnen ontvangen op maat en/of gebruik te maken van de BTW-alert dient u bij het downloaden van deze app pushberichten te accepteren. Tevens komt u via deze App terecht op ons online klantportaal. Hier kunt u door ons klaargezette stukken en aangiften accorderen en raadplegen.

New in this version:
Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Brochures en folders
Klantenportaal
Managementinformatie
Stel een vraag
Snel een offerte

Show More
Castelijns & Swaans APK Version History
Request Castelijns & Swaans UpdateRequest Update
Castelijns & Swaans 2.2 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 2.2 (3) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-08-10

Signature: a85edb45de713b620c8a20f5c61db64dff7ba60e Castelijns & Swaans 2.2(3) apk safe verified

APK File SHA1: 9739e2dd6a2fcc48e196c30aea8f93cfc73ed171

What's new: Verbeterde performance Toevoeging loonbelasting-alertAanpassing perso More...

Download APK(15.9 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App