Caosu halan icon

Caosu halan APK

  • Author:

    Tai MMO

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2018-03-15

The description of Caosu halan

Het rubber (afgeleid van de Franse caoutchouc / kaut?u /) [1] is een mediumpolymeer met een hoge mechanische sterkte en een groot elastisch vervormingsvermogen.
Rubber kan natuurlijk rubber (gemaakt van rubberlatex) of synthetisch rubber zijn. Rubber is minder vluchtig bij blootstelling aan hitte of kou, isolerend, isolerend, onoplosbaar in water maar oplosbaar in een andere vloeistof. Rubber kan worden gebruikt om banden, ballen, condooms, ... te maken
Vietnam is de vijfde grootste producent van natuurrubber en de op drie na grootste exporteur van natuurlijk rubber na Thailand, Indonesië en Maleisië.
In 2012 zal het rubberareaal in Vietnam waarschijnlijk 850.000 ha bereiken, goed voor ongeveer 7% van 's werelds totale rubberoppervlakte, de export zal naar verwachting ongeveer 1 miljoen ton bereiken en de op drie na grootste exporteur van de wereld worden. natuurlijk rubber.
Volgens het ontwikkelingsplan van de regering voor de rubberindustrie, wordt verwacht dat de 2020-visie van Vietnam in 2015 jaarlijks 800.000 ha en 1,2 miljoen ton natuurlijk rubber stabiel zal houden. Het zal 30% besteden aan de binnenlandse verwerkende industrie en de resterende 70% aan de export.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App