Bomenspotter Eindhoven icon

Bomenspotter Eindhoven APK

4 votes, 4.5/5
  • Author:

    2coolmonkeys

  • Latest Version:

    1.3

  • Publish Date:

    2013-11-01

The description of Bomenspotter Eindhoven

Bomenspotter Eindhoven

Met deze app laat de Gemeente Eindhoven zien wat de potentie van open data is. Ook jij als gebruiker kan een bijdrage leveren aan de kennis over de huidige bomen door dit met ons te delen via de meldfunctie in de Bomenapp. Het komt bijvoorbeeld soms voor dat bomen niet meer bestaan of dat er bestaand bomen zijn die nog niet op de kaart staan. Al deze meldingen worden via de app direct op de website http://eindhoven.bomenapp.nl geplaatst. Doe ook mee aan dit initiatief en leer samen met ons meer over de bomen in jouw gemeente. Gemeente Eindhoven gebruikt de app om te onderzoeken wat mogelijk is met open data. De meldingen worden door de gemeente bekeken en zo mogelijk verwerkt.

Wat is Open Data
Met de komst van internet is er een wereldwijde trend ontstaan waarbij steeds meer informatie beschikbaar is gekomen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ook binnen de Europese Unie is het besef ontstaan det hat openbaar maken van bepaalde data bronnen interessante voordelen heeft.
Ook Nederlandse overheidsinstellingen, zoals de gemeente Eindhoven, stellen daarom steeds meer data beschikbaar. Het beschikbaar stellen van de data heeft op zichzelf nog geen meerwaarde. Om de potentiele meerwaarde van de opengestelde data te realiseren dient deze toegepast te worden binnen de maatschappij. Het combineren van de verschillende databronnen en publiceren via verschillende media kanalen speelt hierbij een belangrijke rol. We hopen met de gemeente Eindhoven dat deze app bijdraagt aan de bekendheid van het fenomeen Open Data. En vooral dat het stimuleert, om te komen tot nieuwe toepassingen op basis van Open Data. Al dan niet met betrekking tot bomen...

Wat doet deze app
Bomenspotter maakt gebruik van het linked open data concept. Wil je weten hoe dit werkt? Tik op een van de rode punten op de kaart. Onder iedere rode punt staat een boom. Als je op een boom klikt, zoekt de technologie automatisch alle informatie bijeen. Via 'Wiki' kom je vervolgens van alles te weten over de boomsoort, via 'Berichten kun je je eigen opmerking plaatsen' en via 'Streetview' ga je naar de Streetview-foto.

Wat doet 2CoolMonkeys met apps
2CoolMonkeys bouwt sinds 2008 open data apps op maat en initieert onderzoek naar open data. 2Coolmonkeys heeft op deze wijze al veel waardevolle kennis in huis en heeft vooruitstrevende technologieën in huis voor het gebruik van open data voor apps.

Ons portfolio met tevreden opdrachtgevers bestaat inmiddels uit de Rijksoverheid, het Kadaster, Rijkswaterstaat, het Waterschap Scheldestromen, Brandweer Amsterdam-Amstelland, Marktplaats, Royal HaskoningDHV verschillende Nederlandse Gemeentes en nog vele andere.

[email protected]
030-2766989

Databronhouders
De data die u als databronhouder beschikbaar stelt aan 2CoolMonkeys wordt voor een brede doelgroep van app bouwers toegankelijk gemaakt. Hiervoor breng 2CoolMonkeys geen kosten in rekening. De data wordt aangeboden via een API geschikt voor de smartphone waarmee deze direct geschikt is voor mobiel gebruik. Tevens is het mogelijk om eenvoudig databronnen met elkaar te combineren. Wilt u uw data dus een mobiele meerwaarde geven? Neem dan snel contact op met 2CoolMonkeys.
[email protected].

App bouwers
Als app bouwer weet 2CoolMonkeys dat bij het ontwikkelen van de app data een bepalende rol speelt. Het gebruik van open data in je app is interessant, maar vaak erg lastig. Als het aan 2CoolMonkeys ligt is dit vanaf nu verleden tijd! Via een ruim aanbod van open data API’s maken wij tal van open data bestanden eenvoudig mobiel toegankelijk. Combineer verschillende databronnen en bouw de meest fantastische apps voor jou gebruikers. 2CoolMonkeys zorgt voor een betrouwbare bron van informatie zodat jij je bezig kan houden met zaken waar het echt om draait het bouwen van jou eigen Killer app.

2CoolMonkeys BV
Hooghiemstraplein 155
3514 AZ Utrecht
[email protected]
030-2766989

Show More
Bomenspotter Eindhoven APK Version History
Request Bomenspotter Eindhoven UpdateRequest Update
Bomenspotter Eindhoven 1.3 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 1.3 (4) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2016-02-01

Signature: 53207ed1c5d11dee8d0df2181a3779cf55ea1455 Bomenspotter Eindhoven 1.3(4) apk safe verified

APK File SHA1: 95b82c583dafa37d6029796803f14ee475d0a687

Download APK(13.7 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App