BoB – skaber ro i hverdagen icon

BoB – skaber ro i hverdagen APK

The description of BoB – skaber ro i hverdagen

BoB – skaber ro i hverdagen, er en app udviklet i et intensivt samarbejde mellem Holbæk Kommune, Region Sjælland og Almen Praksis i Holbæk. Næsten 100 sundhedsfaglige medarbejdere og et tilsvarende antal borgere har været involveret i udviklingsprocessen i 2015-16.

BoB står for ’borger og behandler’. Det er et værktøj, der tager udgangspunkt i dine behov, og kan skabe mere ro i hverdagen både for dig, dine pårørende og de sundhedsfaglige medarbejdere i dit forløb.

Det er kun dig, der har adgang til indholdet i app’en. Du vælger selv, hvem oplysningerne deles med, f.eks. en sygeplejerske i forbindelse med udskrivning fra sygehuset, eller en fysioterapeut i et genoptræningsforløb. Værktøjet er også meget anvendelig i et samarbejde med pårørende eller andre støttepersoner.

Ved gruppeundervisning, f.eks. på et hjertehold, kan app’en anvendes som en del af undervisningsmaterialet, og dermed medvirke til at deltagerne inspirerer hinanden.

App’en testes i 2016 på flere forskellige patientgrupper for at undersøge effekten hos borgere og medarbejdere. Hvis du har lyst til at dele dine erfaringer med at anvende BoB, er du velkommen til at sende en mail til: bob-app@regionsjaelland.dk

Show More
Advertisement
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App