AEK Kalkulator icon

AEK Kalkulator APK

9 votes, 4.3/5

The description of AEK Kalkulator

АЕК Калкулатор: Мобилна апликација на Агенција за електронски комуникации за Ориентациска пресметка на трошоци за користење на мобилна и фиксна телефонија. Апликацијата овозможува и пристап до услугата Преглед на понуди од мобилни уреди. За повеќе информации во врска со начинот на пресметка што го користи апликацијата посетете ја веб страната www.komuniciraj.mk. Резултатите од пресметката се исклучиво од информативен карактер.
**********************************************************************
AEK Kalkulator: Mobile Application by the Agency for Electronic Communications for estimating the cost of mobile and fixed telephony services in Macedonia. For more information about the method of calculation used by the application please visit www.komuniciraj.mk. The results of the calculation are for informational purposes only.
Show More
AEK Kalkulator APK Version History
Request AEK Kalkulator UpdateRequest Update
AEK Kalkulator 1.0 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 1.0 (1) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2016-09-08

Signature: 0cb4ebe18948008cc28ce850b23b541455a99b3e AEK Kalkulator 1.0(1) apk safe verified

APK File SHA1: 1270a77abe4658563e3ef856c7b0fcda1063b19c

Download APK(1.4 MB)

More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App