AEK Imenik icon

AEK Imenik APK

81 votes, 4.4/5

The description of AEK Imenik

Мобилна апликација за преносливост на броеви на Агенција за електронски комуникации.
АЕК именик овозможува проверка кај кој оператор се броевите од контактите запишани во мобилниот телефон. Проверка се врши само за македонски фиксни и мобилни телефонски броеви.
Можност за брза проверка во чија мрежа се наоѓа било кој број .
Апликацијата овозможува креирање на статистика за месечно користење со збирно време на разговор за појдовни и дојдовни разговори со македонски броеви и детали по Оператор и по контакт. Пресметаната статистика е исклучиво од информативен карактер и не е замена за детална сметка.
Повеќе информации за апликацијата и за услугата преносливост на броеви побарајте на www.komuniciraj.mk и www.aek.mk.
**********************
Mobile application for number portability in Macedonia by the Agency for electronic communications.
This application creates an updated contacts list with information about the network where the numbers are ported. The application works only for Macedonian fixed and mobile numbers.
The application allows you to create monthly usage statistics for talking time, for all outgoing and incoming calls made with Macedonian telephone numbers, per operator and per contact. The statistics is for informational purposes only.
For more information about this app as well as number portability in Macedonia visit our sites www.komuniciraj.mk and www.aek.mk.
Show More
AEK Imenik APK Version History
Request AEK Imenik UpdateRequest Update
AEK Imenik 1.1.6 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 1.1.6 (55) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2015-12-11

Signature: 6be81bf175eca5fc9acb4a27583be57ed96df8dd AEK Imenik 1.1.6(55) apk safe verified

APK File SHA1: 6f90fd2d57048d6eef815538637ba7453a4f0056

Download APK(3.1 MB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App