Zomerbingel 2015 kleuters icon

Zomerbingel 2015 kleuters APK

The description of Zomerbingel 2015 kleuters

Met de Zomerbingel-app 2015 voor kleuters herhaal je samen met je kind wat het in de 3e kleuterklas heeft geleerd. Je oefent samen voor taal, wiskundige initiatie en wereldoriëntatie. Om in te loggen gebruik je de inloggegevens voor Zomerbingel 2015 voor kleuters. Je kunt als ouder ook zelf aanduiden welke soort vragen er vooral aan bod moeten komen.

De Zomerbingel-app 2015 voor kleuters bevat een uitgebreide reeks vragen toegespitst op het eind van de kleuterschool, maar ook een pak vragen voor de andere leerjaren én voor volwassenen. Zo kan de app als familiespel gebruikt worden. Je kind oefent samen met een volwassene of broer of zus of speelt een spel met familieleden of vrienden. Zo kan de app als familiespel gebruikt worden. Spelenderwijs oefenplezier verzekerd!

Elke speler kiest zijn eigen niveau. Er zijn vragen voor de oudste kleuters, leerjaar 1, leerjaar 2, leerjaar 3, leerjaar 4, leerjaar 5 en leerjaar 6. Voor volwassenen is er een aparte reeks vragen voorzien. De Zomerbingel-app 2015 voor kleuters bevat in totaal meer dan 2 500 vragen.

Meer informatie over de Zomerbingel-apps van uitgeverij VAN IN vind je op www.zomerbingel.be.

Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App