We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
vEyes Color Detection-Romanian icon

vEyes Color Detection-Romanian

1.0 for Android

The description of vEyes Color Detection-Romanian

Detectarea Culoarea este o viziune scăzut de servicii de aplicații care face parte din vEyes proiectului (virtuale ochi) și este capabil să identifice culoare încadrată și ambiental lumina.

Aplicația va servi drept suport pentru deficiențe de vedere sau orb, astfel încât să le permită să recunoască culoarea, de exemplu, o piesă de îmbrăcăminte pe care intenționați să poarte, sau verifica condițiile de iluminare ambientală, cum ar fi pentru a evita plecarea lit. luca a casei, cu cheltuieli de energie electrică.

A fost creat proiectul "vEyes" (virtuale ochi) de a aplica cunoștințele de tehnologie de calculator pe dispozitivele mobile de (smartphone, tabletă) și pentru a face cercetare și experimentare, în scopul de a crea aplicații noi, îmbunătățirea celor existente și a oferi sprijin pentru utilizatorii cu vedere slabă sau care sunt orbi, în etapele vieții.
Proiectul este condus de Prof. Maximilian Salfi Universitatea din Catania și se face în colaborare cu elevii cursului de studii în Informatică.
Detectarea de culoare a fost creat în colaborare cu elevul de Informatică Marco Gallo.

Utilizare cazuri:
Pentru cazurile de utilizare avem un telefon Android deja lansat și care operează în mâinile unei persoane cu vedere slabă, Detectarea Culoarea a fost deja instalat.
1) Atingerea dispozitivul primul pas este de a identifica ecran. Este o sarcină simplă, deoarece de multe ori pe ecran corespunde cu telefonul cel mai neted și extins.
2) Porniți aplicația;
aceasta pare a fi cel mai dificil de realizat, deoarece cererea trebuie să fie ales dintr-un set de aplicatii care colecteaza apeluri Sertar toate celelalte aplicații de telefon. Și "este posibil pentru a activa sistemul de telefonie care oferă suport accesibilitate tactil și vocal pentru persoanele cu handicap vizual. Software Accesibilitate pentru Android numit TalkBack. Un meniu va apărea în ecranul telefonului text, (cererea este usor de recunoscut dupa denumire vEyes-Color detecție).
3) După ce ați început aplicarea, la prima atingere a ecranului, veți auzi vocea de sinteza vorbirii pentru a oferi un scurt ghid de utilizare a aplicației.
4) Atingerea ecranului de pe partea stanga se poate asculta la indicele de luminozitate: luminozitate luminozitate ridicată corespunde indicelui aplicat la lumina directă a soarelui, în timp ce Luminozitate Media low-corespunde doar la lumina un bec.
5) Atunci când atingeți ecranul de pe partea dreaptă puteți auzi numele, în italiană, culoarea capturat de camera.Utilizarea optimă se realizează prin plasarea telefonului la o distanță de aproximativ 30-60 cm de la obiectul încadrată. Distanțe de mai jos, sunt puternic descurajate din cauza cauza detectiilor false.
6) Software-ul va rămâne activ până când apăsați butonul "BACK / HOME" telefon.


Legătura cu vEyes proiectului: http://www.veyes.it

Contacte: mg.divenire@gmail.com

Show More

vEyes Color Detection-Romanian Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
 • V1.0 45.9 KB APK

  vEyes Color Detection-Romanian

  2015-10-29

  vEyes Color Detection-Romanian 1.0 (1)

  Update on: 2015-10-29

  Requires Android: Android 2.1+ (Eclair MR1, API 7)

  Signature: 3b0d65efd97f8f425496061dd0b757f8b0a2eaae vEyes Color Detection-Romanian 1.0(1) safe verified

  Screen DPI: 120-320dpi

  Architecture: universal

  File SHA1: 49cc2753445ccfc2b3e86576e2af424e11d289bd

  File Size: 45.9 KB

  Download

Comment Loading...
Ooops! No such content!
Download
APKPure App