TMS-Prindi icon

TMS-Prindi APK

The description of TMS-Prindi

Parent Management System
Version Final
Show More

What's new

2017-03-01
Tek ky version eshte shtuar nje faqe e re "Lendet" ku shfaqen:
-Lista e lendeve me te gjitha notat
-Mesatarja per cdo lende
Se shpejti :
-Mesatarja sipas lendeve ne vite dhe
-Mesatarja e pergjithshme per secilin vit
TMS-Prindi APK Version History
Request TMS-Prindi UpdateRequest Update
TMS-Prindi 2.0 for Android 4.4+ APK Download

Version: 2.0 (7) for Android 4.4+ (Kitkat, API 19)

Update on: 2017-03-01

Signature: 9bff4fb41318558c672a254b647f8da16c147fae TMS-Prindi 2.0(7) apk safe verified

APK File SHA1: 1198f28130cb9f214a170131f538ea63d15f4dc5

What's new: Tek ky version eshte shtuar nje faqe e re "Lendet" ku shfaqe More...

Download APK(1.1 MB)

TMS-Prindi 1.5 for Android 4.1+ APK Download

Version: 1.5 (6) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-09-24

Signature: 9bff4fb41318558c672a254b647f8da16c147fae TMS-Prindi 1.5(6) apk safe verified

APK File SHA1: daa429433cb632faf1d54f72fa22e248e3bbd793

What's new: Tek ky version eshte shtuar nje faqe e re "Lendet" ku shfaqe More...

Download APK(3.9 MB)

TMS-Prindi 1.4 for Android 4.1+ APK Download

Version: 1.4 (5) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-05-19

Signature: 9bff4fb41318558c672a254b647f8da16c147fae TMS-Prindi 1.4(5) apk safe verified

APK File SHA1: 3ada13c2d1317f36fa10e6f4f4dd13a60bf9e8f7

What's new: Tek ky version eshte shtuar nje faqe e re "Lendet" ku shfaqe More...

Download APK(3.9 MB)

More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App