Telegrafi - Gazeta Shqiptare icon

Telegrafi - Gazeta Shqiptare APK

The description of Telegrafi - Gazeta Shqiptare

Portal i pavarur informativ dhe më i vizituar në gjuhën shqipe. I udhëhequr nga një staf profesional, Telegrafi.com arrinë të rifreskohet me lajme në çdo kohë nga rubrika e Ekonomisë, Sporti, Magazina, Kultura, Lifestyle, Shëndetësi, Teknologji.

Sot ndërkaq, Telegrafi është portal lider në gjuhën shqipe. Është Telegrafi dominuese në Kosovë, në Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Luginë të Preshevës, dhe kudo ku jetojnë shqiptarët.

Leading news portal in Kosovo, Albania, Macedonia, Montenegro and anywhere where Albanians live.

Show More

What's new

2016-09-05
- updated app interface
- added functions
- fixed several bugs
Advertisement
Telegrafi - Gazeta Shqiptare APK Version History
Request Telegrafi - Gazeta Shqiptare UpdateRequest Update
Telegrafi - Gazeta Shqiptare 1.3 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 1.3 (5) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-09-05

Signature: e44763a669eae706121c8fc5370094659a310c9b Telegrafi - Gazeta Shqiptare 1.3(5) apk safe verified

APK File SHA1: ccf91ef99a05c6e8d9b3aae09640bc6d25b46817

What's new: - updated app interface - added functions- fixed several bugs

Download APK(3.0 MB)

Telegrafi - Gazeta Shqiptare 1.2 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 1.2 (4) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-08-14

Signature: e44763a669eae706121c8fc5370094659a310c9b Telegrafi - Gazeta Shqiptare 1.2(4) apk safe verified

APK File SHA1: 9cd3d5d9add86923793873ae33201a4c2e65ac66

What's new: - updated app interface - added functions- fixed several bugs

Download APK(2.6 MB)

Telegrafi - Gazeta Shqiptare 1.1 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 1.1 (3) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-03-14

Signature: e44763a669eae706121c8fc5370094659a310c9b Telegrafi - Gazeta Shqiptare 1.1(3) apk safe verified

APK File SHA1: 6f16f2967ef6a64e06b28f464e418fec66667b3d

What's new: - updated app interface - fixed several bugs

Download APK(2.1 MB)

Telegrafi - Gazeta Shqiptare 1.0 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 1.0 (2) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2015-07-25

Signature: e44763a669eae706121c8fc5370094659a310c9b Telegrafi - Gazeta Shqiptare 1.0(2) apk safe verified

APK File SHA1: 9186cca2721b25b712dc98785efbb8986efdedfc

Download APK(1.8 MB)

More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App