We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Sveakliniken Nära icon

Sveakliniken Nära

2.6.1 for Android

The description of Sveakliniken Nära

Rätt vård på rätt nivå!

Nu behöver du inte längre åka hemifrån för att träffa vårdpersonalen på Sveakliniken I Svedala. Vi jobbar med att effektivisera hela arbetsprocessen, såväl för dig som för oss.

Med appen Sveakliniken Nära kan du få medicinska konsultationer, uppföljningar och andra typer av vårdsamtal direkt i din smartphone. Du loggar enkelt in till ditt videobesök med bank-ID, och vi träffas i ett krypterat videosamtal. Du kan bland annat träffa våra läkare, psykolog, kurator, barnmorskor, BVC-sköterskor och distriktssjuksköterskor utan att behöva tänka på var du befinner dig.

Det finns en mängd åkommor som kan skötas utan att en läkare eller annan vårdpersonal träffar patienten. Det kan röra sig om tex psykiatriska sjukdomar, KBT, medicinsk rådgivning tex preventivmedel, urinvägsinfektioner, lindrigare luftvägsinfektioner, kortvariga ryggbesvär, utslag, insekts- och fästingbett, hudinfektioner, allergier och migränanfall. Många recept kan förnyas av din läkare på nätet och kan sedan hämtas från vilket apotek som helst i landet med hjälp av e-recept.

Direkt från appen kan du enkelt logga in till ditt bokade videobesök och prata med oss på Sveakliniken i Svedala direkt i din smartphone.

Logga in med mobilt bank-ID och invänta ditt videobesök i din hemmiljö, från hotellet eller i samband med att du är på semester.

Videobesöket fungerar som ett komplement till fysiska besök och telefonsamtal med oss på Sveakliniken i Svedala. Med Appen Sveakliniken Nära kan du enkelt och tryggt träffa vår vårdpersonal utan att befinna dig på plats hos oss.
Show More

Sveakliniken Nära Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App