Nonno Pizza icon

Nonno Pizza

Sønderborg
3.19 for Android

The description of Nonno Pizza

Enjoy NONNO or JUST EAT...

Bestil din mad direkte hos Nonno Pizza, Sønderborg.

Du finder et kæmpe udvalg i vores menukort, alt fra pizza, salat og grillmad.

Det har aldrig været nemmere at bestille din lækker mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller din arbejdsplads.

Du kan betale med kontant eller igennem vores app med Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay eller delbetaling (Viabill). Du bestemmer!

- Det er nemt, hurtigt og sikkert

https://nonno-pizza.dk

Funktioner i appen:
- Bestilling
- Tilpas din mad
- Gavekort og rabatter
- Se åbningstider
- Rutevejledning
- Fødevarestyrelsens rapport

Om os:
Nonno Pizza er et pizzaria beliggende i Sønderborg, som tilbyder dejlige lækker retter såsom pizzaer, spaghettier, grill og salater. Har du lyst til en italiensk , deep pan, indbagt, mexicansk eller vegetar pizza, har Nonno Pizza adskillige slags pizzaer, som man kan vælge imellem. Desuden har vi specielle pizzaer såsom UFO special, VIP pizza og pizza special, som man også kan vælge imellem. Er du ude og spise med familien, har vi også et udvalg af familiepizzaer og børnepizzaer.

Vi elsker vores arbejde og vil arbejde fuldstændigt på at gøre det til en større oplevelse for dig, at spise vores lækre mad hos os. Har du været forbi Nonno Pizza, så vil vi være meget glade for, hvis du vil give dig lidt til, til at give os din mening om os. Du kan give os din mening her på siden eller kom endelig forbi i butikken og giv os din mening.

Vi vil gøre alt for at tilfredstille vores kunder. Det har været vores formål siden start og vi arbejder stadig videre på, at tilfredstille vores kunder og for at forbedre os. Vi fokusér meget på vores madkvalitet og vores service, for at gøre det den bedste oplevelse for dig, at være ved os.

Har du lyst til at spise, så kom forbi os på adressen Jernbanegade 4 i Sønderborg. Du kan vælge selv om du vil afhente din mad eller få maden leveret ud til din dør. Vi kan garantere dig, at du kommer til at få maden dejlig varm.
Show More

Nonno Pizza 3.19 Update

2018-05-28
Vi har rettet fejl og forbedret ydeevnen, så vi kan gøre den bedre for dig. Vi opdaterer regelmæssigt vores app med forbedringer.
Advertisement
Previous versions
 • V3.19 5.1 MB APK

  Nonno Pizza

  2018-05-28

  Nonno Pizza 3.19 (10)

  Update on: 2018-05-28

  Requires Android: Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

  Signature: 05165c937f77f01b1c1dffc42594cd6664d90f53 Nonno Pizza 3.19(10) safe verified

  File SHA1: e648313d748ae0944749218f40c0a85888fcb054

  File Size: 5.1 MB

  What's new:

  Download

Similar to Nonno Pizza
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Nonno Pizza Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App