Moeto Taksi icon

Moeto Taksi APK

  • Author:

    GOVE doo

  • Latest Version:

    1.1.5

  • Publish Date:

    2016-03-27

The description of Moeto Taksi

Апликацијата овозможува повикување на такси возила од повеќе такси компании, без телефонски повици и посредување од страна на диспечерски центар.

Во овој момент на располагање се повеќе од 200 такси возила од компаниите: Наше Такси и Лотус. Во процес е приклучување на нови такси компании и поединци.

Апликацијата овозможува едноставно повикување на возило од страна на патникот, во зависност од неговата локација и дополнителните податоци кои патникот може да ги внесе преку корисничкиот интерфејс. По добивање на информација за избраното возило, патникот е во можност директно да комуницира со возачот. Истовремено, локацијата на патникот и возилото се видливи на мапата со што се овозможува побрзо и попрецизно преземање на патникот, односно реализација на нарачката.

Апликација е во тест инсталација и сите коментари се добродојдени.

Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App