M:Rokovnik icon

M:Rokovnik APK

46 votes, 3.7/5

The description of M:Rokovnik

Se vam je že zgodilo, da ste zamenjali ali izgubili mobitel in bili s tem ob vse podatke (koledar, imenik, SMS …)? Poskrbite za varnostno kopijo podatkov, ki jih imate na mobitelu. Z M:Rokovnikom so podatki iz vašega mobitela vedno na voljo na spletnem portalu Moj Telekom, sklop Moj Mobitel.
Z M:Rokovnikom varno shranite in sinhronizirate:
- kontakte
- koledar
- opravila
- beležke
- spletne bližnjice
- SMS-e

Podatke prek spletnega portala Moj Telekom, sklop Moj Mobitel, z nekaj kliki kadarkoli dopolnite, spremenite, vpišete nove in jih prenesete nazaj v mobitel. M:Rokovnik uporablja varen način povezave (SSL). Posebna pozornost je prav tako posvečena ugotavljanju istovetnosti uporabnika.

Za uporabo vključite storitev M:Rokovnik tako, da pošljete SMS z vsebino MROKOVNIK na številko 1919. Prejeli boste povezavo do mobilne strani, kjer si uporabo storitve vključite. Paketni prenos podatkov v okviru storitve M:Rokovnik v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije je brezplačen.
V M:Rokovnik se prijavite z uporabniškim imenom in geslom portala Moj Telekom, sklop Moj Mobitel. V primeru, da navedenih prijav nimate, se registrirajte na portalu Moj Telekom (moj.telekom.si).

Varnostno kopijo podatkov na mobitelu naredite tako, da v aplikaciji M:Rokovnik potrdite možnost Sinhronizacija. Sinhronizacijo vedno pričnete na vašem mobitelu.

Ob prvi sinhronizaciji se prenesejo vsi podatki iz vašega mobitela, ki jih lahko nato kadarkoli urejate prek spletnega vmesnika. Pri naslednjih sinhronizacijah se prenesejo le spremembe, ki ste jih naredili od zadnje sinhronizacije.

Izberete lahko tudi način oziroma vrsto sinhronizacije ter se kadarkoli odločite, katerih podatkov sistem ne sme spreminjati. Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi sinhronizacije:

- v obe smeri: preverijo se spremembe, narejene prek spletnega vmesnika in prek mobitela;
- samo v strežnik: upoštevajo se le spremembe, narejene na mobitelu;
- samo v mobitel: upoštevajo se le spremembe, narejene prek spletnega vmesnika;
- izberete lahko tudi, katera izmed kategorij se sinhronizira.

Podatke, ki ste jih prenesli, lahko kadarkoli prenesete tudi na drug mobitel. Le zamenjajte SIM-kartico in opravite sinhronizacijo. Po vsaki uspešno opravljeni sinhronizaciji se samodejno ustvari varnostna kopija, ki jo je možno kadarkoli povrniti.

Podrobnejše informacije uporabe:
- Če boste prvo sinhronizacijo želeli opraviti prek WLAN-povezave, bo potreben vpis uporabniškega imena in gesla portala Moj Telekom, sklop Moj Mobitel.
- V Android napravi se po prvi sinhronizaciji v imeniku ustvari t.i. rezina M:Rokovnik, v kateri so združeni kontakti iz mobitela, Gmail imenika ter uvoženih kontaktov kartice SIM. Če želite, da se vsak nov kontakt sinhronizira tudi v M:Rokovnik, poskrbite, da se nov kontakt vedno shrani v rezino M:Rokovnik. Pomembno opozorilo: pri izbrisu aplikacije M:Rokovnik se izbriše tudi rezina M:Rokovnik iz imenika. Enako velja za koledarske vnose.
- Vsak nov kontakt ali koledarski vnos, ki ga želite sinhronizirati v M:Rokovnik, shranite v rezino M:Rokovnik (v imeniku ali koledarju).
- Podatki, shranjeni na SIM-kartici, se med sinhronizacijo ne prenesejo, zato predlagamo, da pred prvo sinhronizacijo podatke na SIM kartici prenesete v spomin mobitela. Vse kontakte, ki jih imate shranjene na SIM-kartici, shranite tudi v spomin mobitela.

Več informacij na: http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobilno/storitve/m-rokovnik

Show More
M:Rokovnik APK Version History
Request M:Rokovnik UpdateRequest Update
M:Rokovnik 1.3.9 for Android 2.1+ APK Download

Version: 1.3.9 (16) for Android 2.1+ (Eclair MR1, API 7)

Update on: 2016-12-18

Signature: 67f9fb0d48591e6ececa17d0d57e23346871bcdc M:Rokovnik 1.3.9(16) apk safe verified

APK File SHA1: 82f3de4368f6f359beed39ed727d147e620ed793

What's new: -podpora za Android 7.0

Download APK(1.3 MB)

M:Rokovnik 1.3.8 for Android 2.1+ APK Download

Version: 1.3.8 (15) for Android 2.1+ (Eclair MR1, API 7)

Update on: 2016-01-24

Signature: 67f9fb0d48591e6ececa17d0d57e23346871bcdc M:Rokovnik 1.3.8(15) apk safe verified

APK File SHA1: ebcb13dca402ef9edab00b1abcdb37b236ebafa8

What's new: -podpora za Android M

Download APK(1.2 MB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App