Kulturmødet Mors icon

Kulturmødet Mors APK

3 votes, 5.0/5
  • Author:

    Amoose

  • Latest Version:

    1.1.1

  • Publish Date:

    2016-08-25

The description of Kulturmødet Mors

OM KULTURMØDET

Kulturmødet er et landsdækkende, årligt kulturarrangement og det overordnede formål er at påvirke den kulturpolitiske debat og udvikling – samt få kunst og kultur bredt ud til alle borgere.

Kulturmødet er GRATIS og er partipolitisk uafhængigt. I 2016 sker fra den 25. - 27. august i Nykøbing Mors. Og ALLE er velkomne – uanset om du er entusiastisk kulturkender eller bare nysgerrig borger. Det starter kl. 14 torsdag og kører 48 timer frem.

Der tilbydes ca. 60 meget forskelligartede kunst- og kulturdrøftelser, varierende mellem debatter og samtaler, hvor formen i stor grad tilpasses det enkelte arrangement.

Snak og debat er vigtigt, men bliver endnu stærkere ved at blive oplevet sammen med den aktive kunst og kultur. Derfor gennemføres en bred oplevelsesdel med omkring 200 arrangementer inden for især klassisk og rytmisk musik, billed- og rumkunst, digitalkunst og virtual reality, scenekunst, film og litteratur.

OM APP'en

I appen kan du få overblik og få uddybende info om alle arrangementer under kulturmødet. Du kan lave dit eget personlige favoritprogram via "hjertet" - og finde direkte vej til hver event via kortet.

Derudover kan du filtrere på genre, steder og personer - så du finder lige præcis det du søger.

Logges der på med facebook - kan du også se dit personlige program på tværs af mobil og tablet.

Show More
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App