Koning Assurantiën icon

Koning Assurantiën APK

The description of Koning Assurantiën

Koning Assurantiën is een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever! Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een verzekering, financiële planning of om riskmanagement, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen. We zeiden het al: we zijn financieel adviseurs. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen: particuliere en zakelijke schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en oudedagsvoorzieningen (lijfrente)

U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang kunnen zijn.

In deze App:
Quick-nieuws op maat
Kennisbank Particulier
Kennisbank Zakelijk
Kennisbank Hypotheken
Brochures en folders
Online schademelden
Online polismap
Stel een vraag
Snel een offerte
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Koning Assurantiën Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Download
APKPure App