KockvanBenthem Makelaars icon

KockvanBenthem Makelaars APK

  • Author:

    Realworks BV

  • Latest Version:

    2.0

  • Publish Date:

    2014-02-12

The description of KockvanBenthem Makelaars

App van KockvanBenthem Makelaars, dé makelaar voor de sleutel tot uw woonplezier en de sleutel tot uw zakelijk succes. Met deze App heeft u overal en altijd een compleet overzicht van ons woning- en bedrijfsaanbod binnen handbereik.

KockvanBenthem Makelaars wil een sleutelrol innemen in het zoeken naar woonplezier. Het sleutelgat uit ons logo is dan ook de essentie van ons bedrijf.
De specialisten in ons bedrijf hebben het woonplezier als uitgangspunt en als doel. Als we de makelaar van de verkopende partij zijn, dan is het van belang te weten welk woonplezier de woning kan bieden.

Hetzelfde geldt als KockvanBenthem Makelaars gevraagd wordt als makelaar voor de kopende partij op te treden. Daar geldt ook de deskundigheid en expertise. En ook dan zullen onze specialisten de wensen van de koper t.a.v. het woongenot als uitgangspunt nemen.

KockvanBenthem Makelaars heeft een ruime deskundigheid en veel expertise in aan- en verkoop van bedrijfspanden. Bovendien is helemaal op de hoogte van alle 'ins and outs' betreffende de juridische en overige voorwaarden die aan een aan- of verkoop verbonden zijn.
KockvanBenthem Makelaars wil de sleutel zijn tot het succes van uw onderneming. Daarom is het sleutelgat uit het logo de essentie van het bedrijf.
KockvanBenthem Makelaars is als geen ander in staat deze succesfactoren van een bedrijfspand inzichtelijk te maken. Ze is een betrouwbare partner en is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Show More
KockvanBenthem Makelaars APK Version History
Request KockvanBenthem Makelaars UpdateRequest Update
KockvanBenthem Makelaars 2.0 for Android 3.0+ APK Download

Version: 2.0 (2) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-08-10

Signature: 6101ee9b49e231c9ef3871011b746a86da09cf4a KockvanBenthem Makelaars 2.0(2) apk safe verified

APK File SHA1: da9f4e33283c1652bf04a9e1fa73dcf29382c012

What's new: * NVM inlogscherm toegevoegd * Interface gewijzigd

Download APK(1.6 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App