CsifPresonsCatalunya icon

CsifPresonsCatalunya APK

21 votes, 4.7/5

The description of CsifPresonsCatalunya

CSI•F, un sindicat modern

La Central Sindical Independent i de Funcionaris, CSI•F, Sindicat més representatiu en el conjunt de les administracions públiques, amb implantació creixent en l`empresa privada i amb presència activa a Europa. CSI•F està present en els fòrums de diàleg social i participa en els òrgans de govern de la Confederació Europea de Sindicats Independents, CESI, i en altres organismes internacionals.

CSI•F ofereix a la societat una opció sindical moderna, alternativa als sindicats tradicionals, que afronta els problemes i demandes dels ciutadans des d`un punt de vista estrictament professional i independent.

Aquesta opció ens dóna la possibilitat de treballar des d`una posició professional i constructiva, apostant sempre, en primer terme, per la negociació, sense descartar les mobilitzacions i altres mesures de pressió sindical que considerem oportunes en cada moment, sempre dins del respecte a la legalitat .

Com a agent actiu de la societat civil, aspirem a oferir una alternativa sindical que respongui a la necessitat de donar un nou impuls a la nostra democràcia, amb més vies de participació i una absoluta transparència en la gestió econòmica. CSI•F es va sumar, des del primer moment, a la necessitat de desenvolupar una Llei de Transparència, avançant-se a la seva entrada en vigor, amb la publicació anual dels nostres comptes en mitjans de comunicació, xarxes socials i les nostres web, avalades per una auditoria externa i, per tant, independent del Sindicat.

CSI•F és des dels seus inicis un sindicat professional, independent, dialogant, negociador, de futur i de serveis. Això ens permet plena llibertat per fer propostes i reivindicacions en tots els fòrums i àmbits de negociació, sense consignes ni dependències polítiques. En resum, CSI•F és l`únic sindicat independent i professional present en els fòrums del diàleg social i en totes les meses generals de negociació de les administracions públiques.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App