We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
CsifPresonsCatalunya icon

CsifPresonsCatalunya

4 for Android

The description of CsifPresonsCatalunya

CSI•F, un sindicat modern

La Central Sindical Independent i de Funcionaris, CSI•F, Sindicat més representatiu en el conjunt de les administracions públiques, amb implantació creixent en l`empresa privada i amb presència activa a Europa. CSI•F està present en els fòrums de diàleg social i participa en els òrgans de govern de la Confederació Europea de Sindicats Independents, CESI, i en altres organismes internacionals.

CSI•F ofereix a la societat una opció sindical moderna, alternativa als sindicats tradicionals, que afronta els problemes i demandes dels ciutadans des d`un punt de vista estrictament professional i independent.

Aquesta opció ens dóna la possibilitat de treballar des d`una posició professional i constructiva, apostant sempre, en primer terme, per la negociació, sense descartar les mobilitzacions i altres mesures de pressió sindical que considerem oportunes en cada moment, sempre dins del respecte a la legalitat .

Com a agent actiu de la societat civil, aspirem a oferir una alternativa sindical que respongui a la necessitat de donar un nou impuls a la nostra democràcia, amb més vies de participació i una absoluta transparència en la gestió econòmica. CSI•F es va sumar, des del primer moment, a la necessitat de desenvolupar una Llei de Transparència, avançant-se a la seva entrada en vigor, amb la publicació anual dels nostres comptes en mitjans de comunicació, xarxes socials i les nostres web, avalades per una auditoria externa i, per tant, independent del Sindicat.

CSI•F és des dels seus inicis un sindicat professional, independent, dialogant, negociador, de futur i de serveis. Això ens permet plena llibertat per fer propostes i reivindicacions en tots els fòrums i àmbits de negociació, sense consignes ni dependències polítiques. En resum, CSI•F és l`únic sindicat independent i professional present en els fòrums del diàleg social i en totes les meses generals de negociació de les administracions públiques.

Show More

CsifPresonsCatalunya Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to CsifPresonsCatalunya
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App