Bymacksappen icon

Bymacksappen APK

  • Author:

    huxscoder

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2013-02-24

The description of Bymacksappen

Välkommen till By-macken som är en sammanslutning av oberoende drivmedelshandlare med landsbygdsmackar som i samverkan handlar upp drivmedel och teknisk utrustning. Man samarbetar om marknadsföring och har stort erfarenhetsutbyte. Allt för att se till att det ska gå att tanka när man behöver det. Man kan säga att de har det lokala samhället i tanken.
I dubbel bemärkelse.

Hela Sverige ska leva har genom regionalt arbete verkat för att lanthandlare med mack, enskilda mackägare, lokala kedjor och leverantörer av drivmedel samverkar i nätverk för att få en sammanhållen kraft. Nätverken runt om i landet är driva av mackägarna själva och Hela Sverige ska levas länsavdelningar stöder dessa. Det samverkande arbetet mellan de olika nätverken görs av Riksorganisationen Hela Sverige ska leva.

Bakgrund till By-macken - Sveriges nyaste drivmedelskedja

De senaste åren har väldigt många mackar, speciellt på de mindre orterna, stängts efter beslut hos drivmedelsleverantören. På några av dessa ställen har den lokala handlaren arbetat för att behålla servicen på orten och fortsätta driva sin mack.

Hela Sverigs ska leva s länsavdelning i Värmland genomförde en drivmedelskonferens i maj 2008 med alla i branschen samt politiker och statliga verk för att lyfta frågan om drivmedel på landsbygden. HSSL Värmland åtog sej att som ”pilotlän” arbeta fram en lösning som kunde användas i hela landet. Tillsammans med alla mackägare anordnades ett möte hos länsstyrelsen, där man beslöt att göra en enkät för att ta reda på den tekniska statusen på mackarna. Verksamheten startade således i Värmland hösten 2008 med åtta landsbygdsmackar. Under planering och på ingång finns ytterligare ett halvt dussin mackar i Värmland. Genom avtal med SÅIFA Värmland AB kom leveranserna snabbt och effektivt igång.

Det är långsiktigt smart att handla lokalt!

Hela Sverige ska leva konstaterar att landsbygdens framtid är helt beroende av lokala och regionala strukturer. De stora nationella och internationella aktörerna inom många områden lämnar landsbygden. Där det finns regionala aktörer finns dock en framtid. By-mackarna runt om i landet är därför mycket betydelsefulla, liksom de allt fler lokala drivmedelsleverantörerna. En del i lösningen är också de lokala mindre ”mack-kedjor” som sett dagens ljus.

Där vill vi samverka – för ökad försäljning. Denna app är DITT hjälpmedel att hitta DIN lokala BY-MACK.

Om det går att handla hemma så tjänar vi tid, miljö och bilpengar. Dessutom hålls huspriset uppe när det finns service på orten. Tänk på att macken och lanthanden finns så länge som det finns kunder. Väljer vi konsekvent att handla det mesta någon annan stans, för att komplettera med småinköp lokalt så minskar möjligheterna att bedriva lokal service. Genom att handla lokalt så tjänar vi på det både kortsiktigt –med vunnen tid – och långsiktigt –bibehållen service och värden på fastigheterna.

Gynna våra By-mackar !!!

By-macken® är ett registrerat varumärke som innehas av Hela Sverige ska leva, men står till förfogande kostnadsfritt för anslutna mackar.

Saknas din mack i appen?

Det kostar ingenting att vara med i nätverket By-macken även om du inte har en by-mack.
Vi har dock några viktiga förutsättningar som vi gärna delger dig.

Kontakta: Hela Sverige ska leva, Stortorget 7, 111 29 Stockholm
Telefon 08-241350, E-post : info@helasverige.se

Show More
Bymacksappen APK Version History
Request Bymacksappen UpdateRequest Update
Bymacksappen 1.0 for Android 1.6+ APK Download

Version: 1.0 (2) for Android 1.6+ (Donut, API 4)

Update on: 2016-10-05

Signature: cbed13b3a8555d84b10f920927000d19c8b95ff2 Bymacksappen 1.0(2) apk safe verified

APK File SHA1: 5ef9dafde03e9c4bb24429d63e395d3266eac8bd

Download APK(389.2 KB)

Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App