Allrecipes icon

Allrecipes APK

1 votes, 5.0/5
  • Author:

    Minds Lost

  • Latest Version:

    1.1

  • Publish Date:

    2016-06-07

The description of Allrecipes

(Peringatan: Aplikasi hanya dapat diakses secara online disebabkan semua maklumat diupload ke server Google...Harap maklum)

Aplikasi “All Recipes” ini adalah aplikasi resepi digital bagi membantu pengguna untuk membuat rujukan semasa memasak setiap hari. Diharap sumbangan kecil ini dapat membantu anda memasak dengan lebih sedap setiap hari.Resepi-resepi yang terkandung di dalam aplikasi ini dikumpulkan dari perkongsian di Facebook.com, dari beberapa blog dan dari beberapa sumber yang dinyatakan. Pihak kami akan menambah resepi-resepi dari semasa ke semasa.Semoga ianya bermanfaat kepada kita semua.

►Perjanjian Pengguna dan Penafian
**Sila baca terma dan syarat-syarat yang berikut dengan teliti sebelum menggunakan aplikasi ini.

►Perjanjian

**Dengan memuat turun aplikasi "Allrecipes" ini, anda bersetuju untuk menerima dan mengizinkan semua jenis pengiklanan yang terdapat di dalam aplikasi ini seperti AdMob, Adsense dan sebagainya.

►Penafian
**Tiada fail dimuat naik ke dalam aplikasi "Allrecipes" ini, semua fail yang terkandung adalah dihubungkan ke laman berkaitan menggunakan pengekodan seperti java, html dan php .Kami hanya menyalin pautan yang ada di seluruh web dan menjadikannya tersedia kepada anda untuk rujukan dan tujuan pembelajaran.
►KAMI BUKAN OWNER RESEPI TERSEBUT. Adalah menjadi tanggungjawab anda setelah memuat turun aplikasi ini. Jika didapati bahawa bahan-bahan anda terkandung di dalam aplikasi ini dan pihak anda tidak mengizinkannya untuk dipamerkan di sini, sila hubungi kami melalui E-mel kami dan kami akan mengeluarkan kandungan tersebut dengan segera.

Dengan memuat turun aplikasi ini, anda memahami dan bersetuju dengan kenyataan ini. Jika anda tidak bersetuju sila uninstall permohonan ini. Terima kasih.

►Mohon dikongsikan dengan rakan-rakan yang lain.Dan jika tidak keberatan, mohon rate dengan 5 bintang.
Terima kasih sekali lagi.

Show More
Allrecipes APK Version History
Request Allrecipes UpdateRequest Update
Allrecipes 1.1 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 1.1 (4) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-09-06

Signature: 9edf7fe12ed2a2472fb07df1e398d1039b9d2f5d Allrecipes 1.1(4) apk safe verified

APK File SHA1: 0ffc942b2a0baff944d2a98fcf60db1a78ab624c

Download APK(25.4 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App