We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Agroind Help icon

Agroind Help

1.0.9 for Android

The description of Agroind Help

Agroind Help este o aplicație mobila destinata fermierilor in scopul de a oferi cele mai rapide si mai bune solutii din partea Agroind pentru problemele cu care se se confrunta acestia.

Aplicatia este conceputa pentru a fi cat mai utila si informativa: Agroind Help ofera utilizatorilor un suport tehnic cu descrieri complete (text si imagini) ale principalelor buruieni, boli si daunatori cu care se confrunta culturile principale din Romania (cereale, floarea – soarelui, porumb si rapita). Aplicatia este conceputa pentru a fi usor de utilizat in camp de catre fermieri, pentru ca identificarea corecta a buruienilor, bolilor si daunatorilor specifici este primul pas spre un control eficient al culturilor.

Aceasta aplicatie contine o baza de date bogata, bine structurata si actualizata continuu despre bolile, buruienile si daunatorii principalelor culturi de camp din Romania. Pe langa aceste adavarate cataloage mobile, Agroind Help mai ofera descrieri ale produselor de protectie a culturilor (fungicide, erbicide si insecticide) si determinarea corecta a dozelor si momentului aplicarii acestora, pentru ca fermierii sa aleaga solutia potrivita pentru problemele cu care se confrunta.

Aceasta aplicatie este de mare ajutor pentru fermieri, agronomi, distribuitori, pentru a gasi produsul dupa principalele substante active, nume, categorie sau cultura. In teren, un agricultor sau un agronom poate identifica cu usurinta buruienile, bolile sau dauntatorii prin simpla cautare a denumirii populare sau stiintifice a acestora, a categoriei sau culturii. In baza noastra de date sunt inregistrate pesticide de la toti producatorii de produse pentru protectia plantelor: Bayer, BASF, Syngenta, DuPont, Nufarm, Dow AgroSciences, Adama, Cheminova, Arista LifeScience, Chemtura Corp.

La categoria culturi, Agroind Help le ofera fermierilor un simulator de infiintare a principalelor culturi, in care sunt prezentate lucrarile solului, tratamentele, rotatia culturilor si cantitatea de seminte necesara la hectar. De asemenea, Agroind Help contine un ghid de nutrienti in care sunt prezentate analizele de apa si sol, analizele foliare si recomandari din partea specialistilor Agroind.

Aplicatia mai ofera preturile principalelor burse de achizitii, precum si serviciile lansate recent pentru utilizatorii fideli.
Show More

Agroind Help Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Agroind Help
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App