Μνημεία και Τέρατα icon

Μνημεία και Τέρατα APK

11 votes, 4.9/5
  • Author:

    bitAR

  • Latest Version:

    1.02

  • Publish Date:

    2016-10-05

The description of Μνημεία και Τέρατα

Προσοχή: Για να λειτουργήσει πλήρως η εφαρμογή θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί το βιβλίο «Μνημεία και Τέρατα” του συγγραφέα Στέφανου Παπαδόπουλου. Μπορείτε να το βρείτε στο http://www.livebooks.gr, στο http://www.stefanospapadopoulos.gr και σε κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Στο έκτακτο συμβούλιο του νυχτερινού ουρανού, η ομόφωνη απόφαση δεν αργεί να παρθεί. Ο αλαζόνας ήλιος-βασιλιάς αξίζει ένα καλό μάθημα. Με όπλα την κολακεία, το κουτσομπολιό, αλλά και λίγη αστερόσκονη, η πολυμήχανη Σελήνη θα σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους πιο λαμπρούς υπηκόους του, τα ξακουστά μνημεία. Ο Παρθενώνας, ο πύργος του Άιφελ, το Μπιγκ Μπεν και άλλα αριστουργήματα, θα πέσουν θύματα της ίδιας τους της έπαρσης, ντροπιάζοντας τον εαυτό τους και το άστρο της ημέρας με τις κακόγουστες επιλογές τους. Πώς θα λάβει τέλος αυτή η ουράνια διαμάχη;

Ένα ευρηματικό παραμύθι που μας θυμίζει πόσο λεπτή είναι η κλωστή ανάμεσα στην έπαρση και την υπερηφάνεια και πώς η ανασφάλεια μας καθιστά ευάλωτους στην γελοιοποίηση όσο και στην κολακεία. Μια ευφάνταστη περιήγηση στο θαυμαστό κόσμο της αρχιτεκτονικής, που μας διδάσκει ότι, ανεξάρτητα από τους ψηλούς πύργους και τα μεγαλειώδη μνημεία, δεν υπάρχει παιδεία και πολιτισμός χωρίς ευγένεια και σεβασμό για τους άλλους.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή συνοδεύει το βιβλίο "Μνημεία και Τέρατα" και το μετατρέπει σε ένα διαδραστικό εργαλείο μάθησης με χρήση των τεχνολογιών επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας. Δείτε τα μνημεία του βιβλίου σε 3D να ζωντανεύουν πάνω στις σελίδες του, βγείτε φωτογραφία μαζί τους και ζήστε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας, με ειδική μάσκα ή και χωρίς!

Περιλαμβάνει 7 μνημεία:
Παρθενώνας
Πύργος του Άιφελ
Πύργος της Πίζας
Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα
Μπιγκ Μπεν
Μουσείο Γκουγκενχάιμ
Άγαλμα της Ελευθερίας

εκφώνηση κειμένων: Απόστολος Γκούμας

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App