We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Zwemschool Haarlemmermeer icon

Zwemschool Haarlemmermeer

1.0 for Android

The description of Zwemschool Haarlemmermeer

Zwemschool Haarlemmermeer heeft een duidelijke visie op het geven van zwemonderwijs. Dit gebeurt in kleine groepen met maximaal 5 kinderen! waardoor er ruime aandacht is voor elk kind. Uitgangspunt is onder andere dat uw kind(eren) verschillende succesmomenten ervaren. Dit bereiken we door middel van het tussentijds uitreiken van verschillende certificaten. Deze certificaten motiveren de leerlingen enorm, geven zelfvertrouwen en maken de zwemlessen leuk! Uiteraard kunt u de vorderingen ook volgen via de internet zwemscore; we vinden het belangrijk dat u te allen tijde de vorderingen ook zelf kunt volgen.

De lessen staan onder leiding van ervaren zweminstructrices, die volgens de laatste inzichten uw kinderen opleiden tot de A, B en C-Diploma's. Zwemschool Haarlemmermeer is een erkend opleidings- en exameninstituut, hierdoor bent u er zeker van dat uw kind het internationaal erkende Zwemdiploma behaald!

Show More

Zwemschool Haarlemmermeer Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App