We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Znaš li reč icon

Znaš li reč

1.0.3 for Android

The description of Znaš li reč

Igra "Znaš li Reč" je nastavak jednog od najpopularnijih Kvizova "Znaš li Riječ" u BiH koje se emitovao na BHT1 u 2018. godini.

Igrate se samo zajedničkim imenicama u infinitivu, nema vlastitih imenica..nema množine i odigrane imenice se ne mogu ponavljati... a morate koristiti minimalno dva ili više već postojeća slova na tabli 8 x 8 ... to je igra " Znaš li Reč "

Potrudili smo se da omogućimo "Raji" u cijelom Regionu da se zabave i takmiče. Tako da naš rečnik/riječnik sadrži i Bosanske i Srpske i Hrvatske reči/riječi.

Igrači iz BiH će imati malu početnu prednost jer su putem Kviza mogli da vide kako se igra , ali brzo se savladaju pravila i sve stalo je do Vas...

P.S.
Nekako za raju moga godišta da pomisle da smo i dalje u Bivšoj Yugi :)
(Autor)

Za sada imamo fond od preko 20.000 zajedničkih imenica u infinitivu(dakle imenice se ne mogu igrati u padežima! )

Igra je jednostavna..blagu prednost imaju elokvetnije osobe koje imaju bogatiji fond riječi , ali brzina .. i kreativnost ipak najviše pomažu da se osmisle što duže imenice koje nose i više bodova.

Zapamtite ! Ovo je igra za pametnu raju!

Napomena :
Igra je u test fazi, večinu glagolskih imenica ubacujemo ručno , tako da svaki dan radimo na proširenju fonda rječnika pa Vas molimo da ako nekada i nema neka imenica za malo strpljenja ..samo je stvar vremena, javite nam za neke nove imenice specifične za Vaše podneblje ..Beograda , Zagreb itd. .. tu smo da naučimo neke nove riječi i od Vas!.. budimo bogatiji i pametniji za neku novu riječ.

Predloge možete slati na znaslirec@gmail.com

Sretno!
Show More

Znaš li reč Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
More From Petja Development
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App