We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
YAGA Free Yet Another GPS App icon

YAGA Free Yet Another GPS App

1.0 for Android

The description of YAGA Free Yet Another GPS App

YAGA Free
Yet Another Gps App (YAGA) FREE is een gratis, veelzijdig, offline, persoonlijke en netwerk onafhankelijke GPS positie logger. Het gebruik van YAGA Free gaat daarom niet ten koste van een Data-bundel of ongewenst doorgeven van uw locatie, en is geschikt in gebieden waar u geen data-dekking of GSM provider heeft. Ideaal voor vakantie en/of het buitenland. U kunt uw routes (wandelen, fietsen, skiën) overal vastleggen en later uw route en gegevens op uw eigen Android device bekijken.
Uw traject gegevens zijn alleen beschikbaar op uw device. Het delen op social media is een optie die u zelf kiest en uitvoert. YAGA is een solitaire Android applicatie en verzamelt geen gebruiker- of privé gegevens. Na het installeren kan YAGA zonder internet verbinding werken. Alleen het gebruik van Google Maps is dan niet mogelijk.
YAGA gebruikt een interne database om de posities op te slaan en werkt dus echt zonder netwerk verbinding. Tijdens het gebruik wordt uw locatie, afhankelijk van uw snelheid, opgeslagen. Het maakt voor YAGA daarom niet uit of u wandelt, fietst of met een auto bent. Dit wordt automatisch ingesteld. De nauwkeurigheid van de GPS gegevens worden door uw device berekend. YAGA slaat deze gegevens alleen op en berekend met vaste waarden de snelheid en afstand.
Na een afgelegd traject word de route berekend en kan, indien er internet verbinding is, met Google Maps worden weergegeven. Met Google Maps heeft u de mogelijkheid om op uw route in te zoomen en te kiezen voor de Maps of Satelliet (Pro versie) achtergrond. Via de markers die verborgen of zichtbaar gemaakt kunnen worden, worden de gegevens van elk vastgelegd punt kan worden opgevraagd.
Een grafiek optie geeft de snelheid en de hoogte van het traject grafisch weer. Door twee trajecten te vergelijken (alleen Pro versie) kan bij een gelijk traject de overeenkomsten of verschillen bekeken worden. Dit is ideaal als u wilt verbeteren op een vast trainings-traject. Het is zelfs mogelijk om de gegevens van één van de twee trajecten om te draaien zodat een traject van start naar eind en terug een gelijk resultaat geven.
Een mogelijkheid om gegevens via social media (WhatsApp, FaceBook, enz) te delen is. Ook kunt u via SMS kan een locatie aan een contact doorgeven. Dit gebeurt niet automatisch. U selecteert dit zelf.
YAGA is beschikbaar in een gratis (Free) en een betaalde (Pro) versie. De Pro versie heeft meer mogelijkheden om de opgebouwde trajecten te bekijken en te analyseren.
Opties YAGA:
- Start en Stop dmv 1 knop
- Opslaan aantal trajecten (De Free versie is beperkt tot maximaal 3 trajecten)
- Hernoemen en/of wissen van een trajectnaam
- Direct GPS data bekijken.
o Uw actuele locatie via social media delen.
o Uw actuele locatie in Google Maps bekijken
- Duidelijk en te selecteren overzicht van uw trips.
- Een overzicht van uw trip in Google Maps.
o Mogelijkheid om de posities te tonen of te verbergen
o Keuze uit Google Map of Google Satelliet achtergrond (Pro versie)
o Screenshot van een traject in Maps kan gedeeld met social media
- Een grafische weergave van uw traject
o Overzicht van de snelheid en hoogte van het gekozen traject.
o Mogelijkheid om twee trajecten grafisch weer te geven (Pro versie)
o Mogelijkheid om de gegevens van het tweede traject om te keren (Pro versie)
- Instellingen
o Eenheden m/s, KM/h Miles/h, ft/s. De omrekening wordt door YAGA uitgevoerd.
o Talen Engels, Nederlands en Duits.
o Instellen reminder dmv tijd en tone en trillen. Als er geen veranderende GPS data meer wordt ontvangen
Show More

YAGA Free Yet Another GPS App 1.0 Update

2016-01-24
- Verbetering automatische positiebepaling
- Aanpassen APK benaming

YAGA Free Yet Another GPS App Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Recommended
Download
APKPure App