We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
WK makelaars icon

WK makelaars

2.0 for Android

The description of WK makelaars

De officiële App van WK makelaars!

WK makelaars is een nieuw NVM-kantoor, geopend door ervaren makelaars die Haarlem en de Haarlemmermeer als hun broekzak kennen.

U kunt nu terecht bij dit frisse NVM-kantoor nieuwe stijl. De eigenaren Wietse Dantuma en Kim Roosloot zijn een bestaand team dat al jaren samenwerkt in de regio, met ieder een duidelijk eigen specialisme. Wietse is specialist in de verkoop en taxatie van woningen. Kim heeft er als één van de eerste in Nederland voor gekozen om zich te focussen op aankoopbegeleiding. Beide kennen Haarlem, Haarlemmermeer en de omgeving als hun broekzak; ze zijn er geboren, getogen en al ruim 10 jaar werkzaam als makelaar.

Wat maakt dit kantoor anders dan de rest?
De huidige digitale samenleving heeft een groot aantal aspecten van het makelaarsvak doen veranderen. Dit moet je als bedrijf maximaal en op de juiste manier benutten. Daarnaast blijft de ‘human factor’ erg belangrijk, uiteindelijk gaat het om veel geld, emoties en de juiste mensen met elkaar in contact brengen. Deze disciplines beheersen de twee volkomen.

De specialismen van Wietse en Kim zijn complementair. De één regelt de verkoop met maximale exposure en een gedegen marketingplan. De ander gaat alvast aan de slag om de juiste nieuwe woning te vinden. In de sterk aantrekkende markt is het bewezen dat een goed netwerk bij de woningaankoop het verschil maakt en bij verkoop een eigentijdse marketingcampagne een hoger rendement oplevert. WK makelaars werkt volledig digitaal, is goed bereikbaar en heeft korte lijnen. De kleinschaligheid zorgt voor persoonlijke aandacht. Centraal staat niet het pand, maar de klant!

Heb je plannen om een woning te kopen, te verkopen of te laten taxeren? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Show More

WK makelaars Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App