Winkelwijzer icon

Winkelwijzer APK

The description of Winkelwijzer

Welkom bij KroesePaternotte., de A1 retailspecialist van Nederland. Wij zijn sinds 1984 actief in de retailmarkt, variërend van winkels in winkelstraten, winkelcentra, woonboulevards alsmede warenhuizen en al het overige waar een kassa staat.

KroesePaternotte. begeleidt winkelbedrijven in de expansie naar kernwinkelgebieden in de Nederlandse steden, van Enschede tot Haarlem en van Amsterdam tot Maastricht. Wij begeleiden huurtransacties voor diverse (inter)nationale retailers zoals H&M, Inditex, Bestseller, Esprit, Swatch, Mango, Scotch & Soda, The Sting, Primark, Hema, V&D, P&C, New Yorker, Nike, WE, Geox, VF Corporation, Adidas, G-Star, Tommy Hilfiger, Levi’s, JYSK, De Tuinen, Takko, Ahold, Jumbo, Praxis en vele anderen. Deze transacties worden enerzijds begeleid namens huurders en anderzijds namens verhuurders.

Naast huur/verhuur heeft KroesePaternotte. in de afgelopen decennia een toonaangevende expertise opgebouwd ten aanzien van winkelbeleggingen. Zo hebben wij onder meer voor Unibail-Rodamco het Stadshart Amstelveen verworven en hebben wij voor een particuliere belegger bemiddeld bij de koop van het Afrikahuis (Esprit) gelegen aan de Kalverstraat te Amsterdam. Verder hebben wij de afgelopen jaren de belangen van diverse beleggers behartigd zoals voor Kroonenberg Groep, Unibail-Rodamco, ASR Vastgoed Vermogensbeheer, VastNed Retail, CBRE Global Investors en vele anderen. De verhuurders zijn, naast de institutionele beleggers (o.a. ASR Vastgoed Vermogensbeheer, VastNed Retail, CBRE Global Investors, Dela Vastgoed, Kroonenberg Groep en NSI) ook de particuliere beleggers.

--

Mapping API provided by Esri ArcGIS Runtime SDK for Android.

Show More
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App