Wft Triple A icon

Wft Triple A APK

4 votes, 4.8/5

The description of Wft Triple A

Als financieel adviseur bent u verplicht om aan te tonen dat u op de hoogte bent van alle ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Wilt u op een eenvoudige, leuke en voordelige manier aan deze eis voldoen? Kies dan voor Wft Triple A. U beschikt over een dashboard met uw persoonlijke status, alle relevante actualiteiten en u kunt periodieke rapportages maken en delen. Met Wft Triple A bent u écht Altijd Aantoonbaar Actueel.

Onze Wft Triple A-omgeving geeft u een helder overzicht van alle actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor uw beroepsprofiel. Wft Triple A is er zowel voor uw tablet en smartphone als webbased. U kunt zich dus echt waar en wanneer u dat zelf wilt, blijven ontwikkelen. Het Triple A-abonnement is volledig afgestemd op de eind- en toetstermen voor medewerkers met adviestaken bij financieel dienstverleners. Omdat al uw acties worden vastgelegd, bent u altijd aantoonbaar actueel.

Hoe werkt Wft Triple A?
Volgens de Wft moet u altijd vakbekwaam zijn voor het beroepsprofiel dat hoort bij uw feitelijke werkzaamheden. Bij uw aanmelding kiest u een profiel dat van toepassing is op deze werkzaamheden. Vervolgens ontvangt u op regelmatige basis speciaal voor u geselecteerde en verrijkte informatie, met tips en oefeningen voor uw dagelijkse werkpraktijk.

Elk profiel bestaat uit een aantal thema’s met actuele onderwerpen. Bij alle informatie die u van ons krijgt, wordt steeds besproken waar het onderwerp over gaat, wat het voor u en uw klant betekent en wat u in dat verband moet doen. U bepaalt zelf in welke volgorde u de onderwerpen bestudeert. Bij elk onderwerp kunt u een notitie maken en samen met de aandachtspunten delen per e-mail. Met behulp van centrale stellingen kunt u bovendien toetsen of u een onderwerp beheerst. U krijgt bij elke stelling nuttige feedback.

Aantoonbaar actueel met Wft Triple A
U kunt over elke gewenste periode een rapportage uitdraaien van uw activiteiten en doorsturen naar uw werkgever. Door het behalen van de periodieke diagnostische toetsen toont u aan dat u beschikt over actuele kennis en vaardigheden: u bent dan permanent actueel en u voldoet aan de eisen van de AFM.

NIBE-SVV: in een woord verantwoord
NIBE-SVV is dé opleider van de financiële sector. Of u nu nog maar net begint of al jarenlange ervaring heeft binnen het bank-, verzekerings-, of effectenbedrijf, bij ons vindt u in elk stadium van uw professionele carrière altijd de juiste opleiding of training. Of het nu gaat om een Wft-opleiding en -examen, vakopleiding of erkend onderwijs van MBO- tot en met Post Graduate-niveau. En omdat u natuurlijk een drukke baan en een druk privéleven heeft, bieden wij u de mogelijkheid om opleidingen online te volgen.
Wij ontwikkelen steeds nieuwe mogelijkheden die aansluiten bij de zich in rap tempo veranderde werkpraktijk. Zo blijven wij ons opleidingsaanbod continu optimaliseren en kunnen wij garanderen dat professionals als u klantwaardig zijn én blijven. En dat noemen wij in een woord verantwoord!

Show More
Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App