WD&D tekst, foto brocante hout icon

WD&D tekst, foto brocante hout APK

1 votes, 3.0/5
  • Author:

    Ritsema

  • Latest Version:

    0.3

  • Publish Date:

    2014-11-03

The description of WD&D tekst, foto brocante hout

Wij zijn begonnen met houten kandelaars, spreukborden en houtenkistjes en hebben nu o.a. fakkels, plantenbakken, kratten, vogeltillen, waterputten en molens in ons assortiment.

We maken zelf tekstborden, tekstplankjes en wanddecoratieborden, hout accessoires van gebruikt hout. Gebruikt hout is een mooi, maar ook een grillig product. Geen enkele houten product is dan ook precies hetzelfde. Dat maakt het ook zo leuk.

De tekstborden, de tekst plankjes, de woondecoraties en de houten accessoires producten zijn dus ook uniek.

We vullen ons assortiment regelmatig aan met nieuwe produkten. Houdt daarom onze website en de sociale media altijd goed in de gaten, zodat u altijd op de hoogte blijft van noviteiten.

Daarnaast restylen we oude meubeltjes en andere houten producten, die we weer hip en eigentijds maken. Van de meubeltjes hebben we er altijd maar één, tenzij anders vermeld. Ook restylen we in opdracht meubelen, heeft u nog een oude meubel liggen, u heeft geen tijd hiervoor, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.


Wat is nu eigenlijk Brocante?

De meeste mensen hebben vast wel een keer van de term "brocante" gehoord en daar heeft een ieder zo zijn of haar beeld bij. Maar veel verder dan "iets met oude meubelen" komt men vaak niet in de omschrijving. Brocante is echter veel meer dan dat! De term komt oorspronkelijk uit het Frans en betekend: rommelmarkt. Een inrichting met vrocante betekent dan ook dat men gebruik maakt van meestal 2e hands, 3e hands of zelfs 4e hands meubelen en woonaccessoires.

In tegenstelling tot antiek mogen brocante spullen er doorleefd, versleten en zelfs verweerd uitzien. Met andere woorden, het product, het produkt mag uitstralen dat het door vele handen is gegaan en dus gebruikt is. Dit geeft karakter, charme en een romantische uitstraling aan het produkt. Het produkt toont aan dat het geleefd heeft en het één en ander heeft meegemaakt. Dat is wat brocante zo mooi maakt...... Soms is een brocante artikel te oud en verweerd, zet men het daarom in een nieuw verfjasje om het artikel zo weer bruikbaar te maken.


Veel plezier

Als je het leuk vindt om jouw huis, jouw tuin of dat van iemand anders gezellig te maken dan ben je aan het goede adres. WD&D verkoopt leuke woon- en tuin accessoires, sfeervolle woon- & tuindecoraties en originele kadootjes voor iederéén die houdt van een warme en landelijke stijl van wonen.

Veel plezier met rondkijken en graag tot de volgende keer!

De webwinkel is 24 uur per dag en 7 dagen in de week open.

Show More
WD&D tekst, foto brocante hout APK Version History
Request WD&D tekst, foto brocante hout UpdateRequest Update
WD&D tekst, foto brocante hout 0.3 for Android 2.2+ APK Download

Version: 0.3 (1415036049) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2016-09-01

Signature: 943bc6e0827f09b050b02830685a76734e566168 WD&D tekst, foto brocante hout 0.3(1415036049) apk safe verified

APK File SHA1: d26a8a082be745efd7dd8122f7f3e3747baba908

What's new: diverse verbeteringen

Download APK(35.2 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App