We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Vlaardingen - OmgevingsAlert icon

Vlaardingen - OmgevingsAlert

2.3.1 for Android

The description of Vlaardingen - OmgevingsAlert

De gemeente Vlaardingen neemt jaarlijks honderden besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Deze besluiten gaan bijvoorbeeld over het aanvragen en verlenen van omgevingsvergunningen, verkeerszaken, Wet milieubeheer, geluidhinder, bestemmingsplannen, regelgeving of evenementenvergunningen. Deze besluiten moet de gemeente ook bekendmaken.

Met de OmgevingsAlertApp van de gemeente Vlaardingen word je makkelijk en snel op de hoogte gehouden van alle bekendmakingen in de buurt. Een dakkapel van je buurman, een kapvergunning voor bomen op een hoofdweg, een reclamebord in de straat, industrie in de buurt...je komt het allemaal te weten: op een duidelijke kaart, een overzichtelijke lijst of met handige pushberichten, wat jij wil!

De app Omgevingsalert – Vlaardingen is gratis te downloaden. Je kunt zelf instellen over welke zone je op de hoogte gehouden wilt worden en of je pushberichten wilt ontvangen of liever zelf de informatie opzoekt.

Show More

Vlaardingen - OmgevingsAlert 2.3.1 Update

2016-07-15
- probleemoplossingen

Vlaardingen - OmgevingsAlert Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Recommended
Download
APKPure App